RAKLIn Next Generation -verkoston Kick Off: Miten kiinteistöliiketoiminta ja osaamistarpeet muuttuvat

27.10.2017

perjantai 27.10.2017 klo 15-17
MOW Stargate, Sponda, Porkkalankatu 22a, Helsinki

Tilaisuuden palautekyselylinkki

Kiinteistöliiketoiminta on murroksessa, mikä heijastuu liiketoimintamahdollisuuksien lisäksi osaamistarpeisiin ja uramahdollisuuksiin. Minkälaista osaamista tarvitaan, kun kiinteistöliiketoiminta siirtyy betonista bitteihin? Minkälaista tehtäviä avautuu ja minkälaisia ovat tulevaisuuden urapolut?

Keskustelussa mukana:

  • Joona Reunanen, liiketoimintajohtaja, Toimistokiinteistöt, Sponda
  • Antti Tuomela, toimitusjohtaja, ACRE
  • Juha Tiuraniemi, liiketoimintajohtaja, Kauppakeskustoiminnot, Realprojekti
  • Sini Koskinen, puheenjohtaja, Suomen Arkkitehtiliitto/HESA-SAFA
  • Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, Bonava

RAKLI kutsuu jäsenistönsä nousevat tähdet afterworkeille verkostoitumaan ja keskustelemaan tulevaisuuden suunnista. Tilaisuus on samalla aloitus RAKLIn Next Generation -verkostolle, joka on suunnattu alle 40-vuotiaille tulevaisuuden tekijöille. Tule mukaan keskustelemaan alan kehityksestä ja tulevaisuuden osaamistarpeista sekä antamaan kontribuutiosi Next Generation -verkoston kehittämiseen: mikä saa juuri sinut mukaan verkoston toimintaan?

Lisätietoja:
Mikko Östring, johtaja, toimitilat
mikko.ostring(at)rakli.fi, 050 301 8933

Kutsu tilaisuuteen on lähetetty sähköpostitse RAKLIn jäsenorganisaatioiden yhdyshenkilöille sekä liiton toiminnassa mukana oleville henkilöille. Ilmoittautumislinkki löytyy sähköpostikutsusta. Jos työskentelet RAKLIn jäsenen palveluksessa ja olet kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteen, ota yhteyttä osoitteeseen rakli(at)rakli.fi.

Paikka: Helsinki

Järjestäjä: RAKLI