Miten sinun organisaatiosi voisi hyötyä KIRA-digin kokeiluhankkeista? Esittely rakennuttamisen ja käytön ja ylläpidon jäsenille

17.12.2018

RAKLI järjestää yhdessä KIRA-digin kanssa rakennuttamisen sekä käytön ja ylläpidon jäsenille suunnatun KIRA-digi-projektien esittelytilaisuuden, jossa keskitytään toimialan kannalta muutaman keskeisen hankkeen esittelyyn.

ma 17.12.2018 klo 14.30-16.00
RAKLI, Annankatu 24, 2. krs.

Tilaisuudessa käydään myös läpi mallia, minkä avulla RAKLIn jäsenet voivat ottaa kokeilun myös omaan käyttöönsä ja/tai kehittää kokeilua eteenpäin. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan alustatalouden mahdollisuuksista tiedon virtauttamisessa Platform of Trust, PoT -hankkeen avulla.

KIRA-digi-hankkeista löytyy varmasti kaikille hyödynnettävää ja jatkojalostettavaa omaan toimintaan. Tule kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta!

Tilaisuuden ohjelma

Kutsu tilaisuuteen on lähetetty RAKLIn Rakennuttaminen- ja Käyttö ja ylläpito -toimikunnille sekä Rakennuttaminen- ja Uudistuminen ja digitalisaatio -teemaverkostoille. Jos työskentelet RAKLIn jäsenen palveluksessa ja olet kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteen, voit ilmoittautua osoitteeseen rakli(at)rakli.fi.

Paikka: Helsinki

Järjestäjä: RAKLI ja KIRA-digi