MRL muuttuu – suuntaviivoja rakentamisen ohjauksen muutoksille, Aamukahvi Annankadulla

04.05.2018

pe 4.5.2018 klo 8.15-10.00
RAKLI, Annankatu 24, 2. krs., Helsinki

Maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistuksen rattaat ovat pyörähtäneet eteenpäin. Tulevien vuosien aikana tavoitteena on yksinkertaistaa alueidenkäytön suunnittelujärjestelmää, kehittää rakentamisen ohjausta ja helpottaa lain toimeenpanoa. Uudistusta ohjaa ministeri Tiilikaisen kokoon kutsuma parlamentaarinen työryhmä, joka kootaan kevään aikana.

RAKLI pitää kokonaisuudistukseen ryhtymistä tärkeänä ja toivoo aktiivista vuoropuhelua uudistusprosessissa. Toukokuun Aamukahveilla RAKLIn jäsenistöllä on mahdollisuus kuulla, missä uudistuksen kanssa mennään ja mitkä ovat RAKLIn lähtökohdat ja tavoitteet uudistukseen. Samalla voimme viedä viestiä eteenpäin lainsäädäntövalmisteluun.

Ohjelma

8.15
Aamukahvia tarjolla

8.30
Tilaisuuden avaus

Maankäyttö- ja rakennuslain uudistaminen
Ympäristöministeriön rakennusneuvos Teppo Lehtinen

RAKLIn tavoitteet uudistuksessa
Kimmo Kurunmäki, Mikko Somersalmi ja Johanna Aho, RAKLI

RAKLIn jäsenen kommenttipuheenvuoro

Keskustelu

10.00
Tilaisuus päättyy

Lisätietoja:
Kimmo Kurunmäki, 050 373 6144, kimmo.kurunmaki(at)rakli.fi

Kutsu tilaisuuteen on lähetetty RAKLIn jäsenorganisaatioiden yhdyshenkilöille sekä liiton toiminnassa mukana oleville henkilöille. Ilmoittautumislinkki löytyy sähköpostilla toimitettavasta kutsusta. Jos työskentelet RAKLIn jäsenen palveluksessa ja olet kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteen, ota yhteyttä osoitteeseen rakli(at)rakli.fi.

Paikka: Helsinki

Järjestäjä: RAKLI