• fi
 • en
 • Kirjaudu

  RAKLIn tilaisuudet ja tapahtumat kevään aikana

  17.03.2020

  RAKLI haluaa osaltaan olla estämässä epidemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Tilaisuudet ja tapahtumat ovat keskeinen osa toimintaamme ja vallitseva tilanne vaikuttaa myös näihin kevään osalta. Tämän vuoksi RAKLIn tilaisuudet toistaiseksi pidetään joko etänä, siirretään myöhempään ajankohtaan tai poikkeustapauksissa perutaan. Tilaisuuksiin ilmoittautuneita henkilöitä informoidaan henkilökohtaisesti. Järjestämme myös tarpeen mukaan ja nopeallakin aikataululla infotilaisuuksia aiheen tiimoilta. Jos teillä on toiveita sisältöihin liittyen, niin voitte laittaa niitä rakli@rakli.fi -sähköpostiin.

  Muu RAKLIn toiminta jatkuu normaalisti. Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse, ja autamme mielellämme, jos on kysyttävää.

  Olemme laatineet myös ohjeistuksia jäsenillemme vallitsevan tilanteen osalta. Yksi näistä on tehty rakennushankkeisiin liittyen ja se sisältää tietoa sekä YSE 1998 että KSE 2013 mukaisista sopimuksista (lisätietoa: Mikko Somersalmi, 040 720 7645, mikko.somersalmi@rakli.fi).

  Vuokrasopimuksiin liittyvä ohjeistus on myös työstetty (lisätietoa: Miika Kotaniemi, 0407020015, miika.kotaniemi@rakli.fi)

  Yleisempi ohjeistus löytyy nettisivuiltamme.

  Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti.

  Ystävällisin terveisin,
  RAKLIn toimiston väki

  Lisätietoa koronavirusepidemiasta löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.