• fi
 • en
 • Kirjaudu

  Vuoden vähähiilisyyspomppu

  Etsimme Vuoden vähähiilisyyspomppua 

  Kiinteistö- ja rakentamisalan osuus maailman hiilidioksidipäästöistä on lähes 40 prosenttia. Meillä on siis mahdollisuus tehdä ilmastotekoja, joilla on iso vaikutus maapallon tulevaisuuteen. 

  Etsimme RAKLIssa hankkeita ja tekoja, joilla yritykset ovat ottaneet pompun kohti vähähiilistä rakennuttamista. Tiedämme, että näitä tekoja löytyy ja nyt haluamme tuoda niitä esille. Onko sinun hankkeessasi tai organisaatiossasi tehty jokin konkreettinen muutos, jolla hiilidioksidipäästöt on saatu merkittävästi laskemaan? Kyseessä voi olla rakennushanke, prosessin muutos, uusi ohjeistus tai toimintamalli. 

  Vähähiilisyyspomppu voi olla pieni tai iso, mutta sillä pitää olla olennaista merkitystä päästöihin. Kisaan otetaan mukaan pomppuja, jotka ovat vuonna 2021 joko toteutusvaiheessa tai sen toteutuksesta on konkreettinen suunnitelma. 

  Ilmoita vähähiilisyyspomppusi kisaan ja voit päästä esittelemään sen Vähähiilinen rakennuttaminen -klinikkajatkoille maaliskuussa. Tapahtumaa varten esikarsinnan tekee RAKLIn asiantuntijat ja voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. 

  Mistä lähteä liikkeelle? Tutustu raporttiimme ”20 kysymystä ja vastausta vähähiilisestä rakennuttamisesta”

  Kisaan ilmoittautuminen päättynyt, kiitos osallistujille!

  Kisaan ilmoittautuneet pomput esitellään maaliskuun aikana ja voittaja valitaan Vähähiilinen rakennuttaminen -klinikan jatkoilla 30.3. Ilmoittaudu tilaisuuteen >