• fi
 • en
 • Kiinteistökanta ja infra ilmaston ääriolosuhteissa -klinikka

  Kiinteistökanta ja infra ilmaston ääriolosuhteissa -klinikka

  Miten kiinteistönomistajat varautuvat sään ääri-ilmiöihin olemassa olevassa kiinteistökannassa? Millaisia toimia tarvitaan, että infrastruktuuri toimii mahdollisimman hyvin ja häiriöt pidetään lyhytaikaisina? Millaisia varautumisen ja sopeutumisen suunnitelmia ja konkreettisia toimia alalla on tehty, mitä opittavaa niistä voisi olla?

  Raklin klinikka keskittyy ilmastonmuutoksen vaikutuksiin varautumiseen ja sopeutumiseen sekä häiriötilanteiden hallintaan. Näkökulmat keskittyvät olemassa olevaan kiinteistökantaan ja siihen kytkeytyvään infrastruktuuriin, kuten sähköön, veteen ja tietoliikenteeseen.

  Klinikka tukee organisaatioiden pitkäjänteistä ESG-vastuullisuutta ja arvonluontia. Aihe koskettaa laajasti ammattimaisia kiinteistönomistajia, ja sillä on huomattava merkitys kaupunkien ja yhteiskunnan toimivuudessa.

  Kenelle?

  Klinikka on suunnattu erityisesti organisaatioille, jotka ovat valmistelleet tai aikeissa valmistella varautumisen ja sopeutumisen suunnitelmia, turvallisuusohjeistuksia tai vastaavia, ja haluavat olla mukana oppimassa ja levittämässä tietoa sekä kehittämässä jatkosuosituksia. Klinikka sopii hyvin myös kaikille muille omistajaorganisaatioille, jotka kokevat tarvetta pohtia aihetta vuorovaikutteisesti ja yhteistyössä.

  Toteutus ja aikataulu

  Aloitusseminaari ja ensimmäinen työpaja 12.10.2022 klo 9.00-12.00

  • klo 9-10.00 kaikille avoin aloitusseminaari. Mukana alustus ilmastonmuutoksen vaikutuksista, osallistujapuheenvuoro ja klinikan kysymysten esittely. Ilmoittaudu seminaariosaan >>
  • klo 10-12.00 työpaja klinikkaosallistujille. Klinikkaan voi ilmoittautua mukaan jo nyt ja vielä aloitusseminaarissa.

  Toinen työpaja myöhemmin syksyllä

  Kolmas ja neljäs työpaja alkuvuonna 2023

  Tulosseminaari alustavasti maaliskuussa 2023

  Osallistumismaksu

  Organisaatiokohtainen osallistumismaksu on arviolta 2 5005 000 €/organisaatio riippuen mukaan ilmoittautuvien organisaatioiden lukumäärästä ja Rakli-jäsenyydestä. Rakli ei ole arvonlisäverovelvollinen.

  Tutustu klinikkaesitteeseen