KIRA-alalle potkua SLUSHista!

26.08.2016

ReCoTech (Real Estate and Construction Technologies) on hurjasti kasvava ja kehittyvä KIRA-alaan liittyvien uusien teknologioiden alue, joka tulee muuttamaan vahvasti tulevaisuuden toimintamalleja ja jakamaan ansaintalogiikoita uudella tavalla. Globaalisti tämä markkina houkuttelee terävimpiä sijoittajia ja satoja yrittäjiä, ollen jo lähes 2 miljardin arvoinen vuositasolla.

Järjestämme nyt ensimmäistä kertaa KIRA-alalle räätälöidyn tapahtuman SLUSHiin. ReCoTech Meetup houkuttelee marraskuun viimeisenä päivänä KIRA-alan kärkitoimijat ja tuoreimmat yritysideat paikalle. Tervetuloa verkottumaan yli toimialarajojen, saamaan uusia ideoita ja kumppanuuksia sekä parhaassa tapauksessa rahoitusta ideallesi.

 ”Newsec haluaa tilaisuuden kautta etsiä aktiivisesti kumppanuusmielessä kiinnostavia, innovatiivisia ja arvoketjuumme sopivia yrityksiä, joiden kanssa yhdessä voidaan edistää digitalisoitumista alalla”, perustelee mukana oloa varatoimitusjohtaja Tomi Ventovuori, Newsec Asset Management Oy:stä

ReCoTech Meetup tuo KIRA-alalle uutta potkua digitaalisuuden ja eri alojen strartupien kautta: Uudet palvelut ja tuotteet (resurssitehokkuus, toimintamallit, teknologiat, ...), Kehittyminen startupien avulla sekä Kohtaamiset ja verkostoituminen yli toimialarajojen. KIRA-alan startupeille tarjolla kumppanuuksia ja rahoitusta: KIRA-alan isojen yritysten hyödyntäminen ja SLUSHin rahoittajat sekä enkelit.

Tutustu päivän ohjelmaan ja Ilmoittaudu mukaan tapahtuman nettisivuilla: www.recotech.fi

Tarjolla on lyhyt aamiaisseminaari, Meetup-verkostoitumistilaisuus, räätälöidyt KIRA-teemapolut SLUSHissa sekä iltabileet.

Lisätietoja:
Anssi Salonen, 040 514 6181, anssi.salonen(at)rakli.fi