Varaa organisaatiollesi nyt paikka RAKLIn syksyn klinikoihin!

20.08.19

Kiinnostaako kiertotalous tai puurakentaminen? RAKLI on suunnittelemassa syksylle kahta klinikkaa, joihin haetaan nyt osallistujia. Klinikat toteutetaan työpajatyöskentelynä, joissa osallistujat pääsevät törmäyttämään näkökulmia ja nostamaan esiin uusia ajatuksia ja ideoita. Työpajoissa osallistujat yhdessä pohtivat, kehittävät ja luovat parhaita ratkaisumalleja.

Alla lyhyesti infoa klinikoista sekä klinikan vetäjien yhteystiedot. Vetäjät myös auttavat mielellään, jos sinulla on kysymyksiä klinikoihin liittyen sekä ottavat vastaan ilmoittautumiset. RAKLIn jäsenet saavat alennuksen klinikan osallistumismaksusta.

Tervetuloa mukaan kehittämään alaa!

Kiertotalouskriteerit haltuun

Klinikka järjestetään yhteistyössä Green Building Councilin kanssa. Tavoitteena klinikassa on määrittää aluekohtaisia tavoitteita, mahdollisuuksia ja kriteereitä kiertotalouden toteutumiseksi sekä muodostaa tiekarttoja noihin tavoitteisiin pääsemiseksi. Klinikassa pohditaan myös, miten alueiden vetovoimaa voidaan lisätä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa kiertotalouden näkökulmasta. Tule viemään kiertotaloutta strategioista toteutukseen.

Klinikan sparraustilaisuus järjestetään 19.9. – tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Ilmoittautumiset klinikkaan ja lisätiedot
Kehityspäällikkö Marika Latvala, 040 554 1351, marika.latvala(at)rakli.fi
Tekninen johtaja Mikko Somersalmi, 040 720 7645, mikko.somersalmi(at)rakli.fi

Puurakentaminen

Klinikassa pureudutaan puurakentamisen mahdollisuuksiin ja haasteisiin sekä tarkastellaan puurakentamisen elinkaarta aina hankesuunnittelusta käyttöön ja ylläpitoon. Klinikan tavoitteena on lisätä osallistujien tietoisuutta puurakentamisesta, levittää ja kehittää puurakentamisen hyviä käytäntöjä sekä tukea vähähiilisyystavoitteita.

Lisäksi pohditaan, miten puurakentamisessa hyödynnetään leanin periaatteita kuten moduulirakentamista ja esivalmistusta sekä tuotetaan lisäarvoa käyttäjille. Kaikkia käsiteltäviä aiheita läpileikkaavia näkökulmia ovat riskien- ja laadunhallinta, säädökset ja digitaalisuus. Pohdimme muun muassa sitä, miten puurakentamisen säädösympäristö on kehittynyt ja miten se vaikuttaa tekniseen toteutukseen sekä markkinoihin.

Ilmoittautumiset klinikkaan ja lisätiedot
Kehityspäällikkö Marika Latvala, 040 554 1351, marika.latvala(at)rakli.fi
Tekninen johtaja Mikko Somersalmi, 040 720 7645, mikko.somersalmi(at)rakli.fi