Kiinteistöjohdon sertifiointi

Kiinteistöjohtamisen ammattilaiset voivat hakea kiinteistöjohdon sertifiointia (KJs). Sertifioinnista ja sen kehittämisestä vastaa RAKLI ry.

KJs-sertifiointi on osoitus ammatillisesta pätevyydestä: sertifioitu on kiinteistö- ja rakennusalan moniottelija. Hän tuntee niin talouselämää, tekniikkaa kuin juridiikkaakin ja seuraa yhteiskunnan kehitystä. Sertifioitu kiinteistöjohtaja osaa johtaa ihmisiä ja organisaatioita sekä ajatella ja toimia globaalisti. Sertifioidun tulee myös olla valmis ylläpitämään ja kehittämään aktiivisesti ammattitaitoaan.

Saadakseen KJs-sertifioinnin hakijan on pitänyt toimia kiinteistöjohtoon liittyvissä tehtävissä vähintään kolme vuotta. Hakijalla on oltava vähintään opistotasoinen loppututkinto, kiinteistöjohtamiseen erikoistava koulutus sekä laaja johtamiskoulutus. Kansainvälinen koulutus sekä kiinteistö- ja rakennusalan täydennyskoulutus tuovat lisäpisteitä.

KJs-sertifikaatti on alan työnantajien korkealle arvostama tunnustus ammatillisesta pätevyydestä. Sertifioinnilla pyritään kokonaisuudessaan kehittämään kiinteistö- ja rakentamisalaa, tehostamaan liiketoimintaa ja palvelemaan alan asiakkaita entistä paremmin. Näin sertifiointi lisää myös alan arvostusta.

Vuosittain sertifioidaan noin 10-15 uutta kiinteistöjohtajaa.

KJs-hakuohjeet vuodelle 2019

Vuoden 2018 sertifioidut kiinteistöjohtajat 
Kiinteistöjohdon sertifiointihakemus 
Sertifikaatin hakeminen ja vaatimukset sen saamiselle 
Kiinteistöjohdon sertifiointiryhmä 
Myönnetyt sertifikaatit 

Lisätietoja:
Miika Kotaniemi, 040 702 0015