Tilaa elämälle

Johanna Kaalikoski: RAKLI raikastui

15.01.14 /

Uusi vuosi vierähtää RAKLIssa käyntiin innostavissa merkeissä. Tänään otamme käyttöön uuden ilmeemme ja sloganin RAKLI – Tilaa elämälle. Muutoksen takana on halumme tuoda entistä paremmin esiin, mitä RAKLI tekee ja millainen olemme.

Me raklilaiset aloimme vuonna 2012 mainekyselyn sinänsä hyvät tulokset luettuamme toden teolla pohtia, millainen haluamme RAKLIn olevan. Työpajoissa porauduimme Kari Korkiakosken johdolla siihen, miten RAKLIn toiminta kiteytetään selkeäksi viestiksi ja oikeanlaiseksi persoonaksi. Syntyi ajatus nuorekkaasta, valppaasta, asiantuntevasta, älykkäästä, luontevasta ja vastuullisesta RAKLIsta, joka vaikuttaa ja yhdistää. Tänään voit ensimmäistä kertaa nähdä nettisivuillamme, miten tämä on paketoitu palveluksi jäsenillemme ja sidosryhmillemme.

Erityisen iloinen olen sloganistamme, RAKLI – Tilaa elämälle, joka on jo osoittautunut monimerkityksisyydessään hyvin toimivaksi. Onhan se päässyt tämän blogin nimeksikin. Tällä iskulauseella haluamme kuvata sitä, mitä liiton moninaiset jäsenet tekevät – he kaikki tarjoavat tilaa elämälle ja antavat puitteet yhteiskuntamme sujuvalle toiminnalle. Yksi haaste meillä on vielä edessä: miten tämä slogan taipuu englanniksi. Tähän ei kekseliäisyytemme enää riittänyt, joten heitänkin nyt pallon teille lukijoille. Laittakaapa sähköpostia tulemaan, jos saatte kuningasidean!

Tähän vaiheeseen emme olisi uudistuksemme kanssa päässeet ilman loistavia yhteistyökumppaneitamme. Jo mainitulle Futurelabin Kari Korkiakoskelle kiitokset johdattelusta tähän työhön ja uusien näkymien avaamisesta. Maineentekijöiden Satu Juvosta ja Sari Uusitupaa kiitän ihanasta tuestanne koko hankkeen aikana, osaavasta projektinjohtamisesta sekä etenkin näiden sivujemme rakenne- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, jonka tuloksia nyt pääsemme käytännössä testaamaan. Freesistä graafisesta ilmeestämme kiitän Studio Obran Päivi Hännistä ja Eeva Kassaria. Koko kehitystyön viimeinen linkki on ollut Koodiviidakon Mikko Saavinen, joka on ystävällisellä ja kärsivällisellä otteella rakentanut kanssamme tätä nettikokonaisuutta, joka tänään avautui käyttöönne. Matka jatkuu, mutta nyt uusin, tuoreemmin eväin.

Ota kantaa. Lähetä oma kommenttisi.

Nimi/nimimerkki:
Otsikko:
Kommentti:
 Lähetä