• fi
 • en
 • Raklin asiamiestoiminnot

  Raklissa hoidetaan neljän jäsenyhdistyksen asiamiestoiminnot

  Raklin jäseniä ovat Suomen Kauppakeskusyhdistys ry, Suomen opiskelija-asunnot SOA ry, Rakennuttajatoimistojen liitto RTL ry ja Toimitilajohtamisen yhdistys IFMA Finland ry. Näiden neljän asiamiestoiminta hoidetaan Raklissa.

  Suomen Kauppakeskusyhdistys ry

  Suomen Kauppakeskusyhdistys ry on kauppa- ja ostoskeskusten järjestö, jonka toiminnassa omistajat, kauppakeskusjohto ja alan asiantuntijat kohtaavat. Järjestön jäseninä ovat maan merkittävimmät kauppakeskukset ja kauppakeskusomistajat. Yhdistyksen visiona on menestyvä ja kehittyvä kauppakeskusliiketoiminta, jossa kauppa ja palvelut muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden.

  Suomen opiskelija-asunnot SOA ry

  Suomen opiskelija-asunnot SOA ry on opiskelija-asuntoyhteisöjen edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestö, jolla ei ole omia opiskelija-asuntoja. SOA ry valvoo opiskelija-asuntoyhteisöjen yleisiä ja yhteisiä etuja, edistää opiskelija-asuntopoliittisten tavoitteidensa toteutumista, jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä.

  Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry

  Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. Liiton toiminta kattaa toimitila-, asunto- ja infrarakentamisen. Alan kehittäminen tapahtuu yhdessä muiden alan järjestöjen, viranomaisten ja yritysten kanssa. Lisäksi RTL osallistuu ja ottaa kantaa lainsäädännön ja määräysten laadintaan rakennuttajakonsulttien näkökulmasta.

  Toimitilajohtamisen yhdistys IFMA Finland ry

  IFMA Finland ry on suomalainen toimitilajohtamisen yhdistys, jonka tavoitteena on kehittää ja ylläpitää jäsentensä ammattitaitoa, kehittää toimitilaympäristöä ja -opetusta sekä edistää kotimaisia ja kansainvälisiä suhteita oman alan piirissä tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuden ja tietoa alan kehityssuunnista. Tavoitteena on myös kansainvälisten suhteiden edistäminen ja EU-tason vaikuttamistoimenpiteiden viestiminen Suomeen, sekä vaikuttamismahdollisuuksien esille nostaminen Suomessa.

  IFMA Finland on International Facility Management Associationin (IFMA) Suomen maaosasto, jonka toiminnasta Rakli vastaa asiamiehenä. IFMA Finland järjestää erilaisia tilaisuuksia, joista useammat ovat yhteistyössä Raklin Työympäristöt-teemaverkoston kanssa. Näihin kuuluvat muun muassa Workplace Benchmark -tilaisuudet sekä Vuoden työympäristöteko -kilpailu, jonka tavoitteena on työympäristöjohtamisen tunnettuuden ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden parantaminen.

  Lisätietoja IFMAn toiminnasta

  Hallitus käsittelee ja hyväksyy saapuneet jäsenhakemukset.

  Toimitilajohtamisen yhdistys – IFMA Finland ry:n jäsenet sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen sääntöjä, sekä maksamaan jäsenmaksun vuosittain laskuttaessa.

  Jäsenetuja ovat muun muassa:

  • Maksuton osallistuminen työympäristötilaisuuksiin​, joita järjestetään yhdessä Raklin kanssa
  • Alennukset IFMAn kansainvälisiin tapahtumiin
  • Yhteys yli 23 000 alan ammattilaisen kansainväliseen verkostoon
  • Pääsy IFMA Knowledge libraryyn​
  • Mahdollisuus osallistua IFMAn järjestämiin koulutuksiin​

  Yhdistyksen hallitus edustaa ja edistää toimitilajohtamisen toimialaa Suomessa ja edistää parhaiden suomalaisten työympäristöcasejen ja osaamisen viemistä maailmalle​.

  IFMA Finlandin hallitus 2023
  Antti Pitkänen, Agile Work Oy (puheenjohtaja)
  Saija Blom, CBRE Finland Oy
  Susanna Kallio, Kohina Oy
  Satu Kankaala
  Heidi Lilja
  Mikko Viitala, Porin kaupunki, Tekninen toimiala

  Asiantuntijajäsenet Miikka Putto, Newsec ja Suvi Nenonen, Helsingin yliopisto

  Lisätietoa:
  Antti Pitkänen (hallituksen puheenjohtaja) 
  Agile Work Oy
  050 573 4645, antti.pitkanen@agilework.fi

  Mikko Östring (IFMA Finland ry, asiamies)
  Johtaja, toimitilat, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry
  050 301 8933, mikko.ostring@rakli.fi

  Liity mukaan IFMA Finlandin LinkedIn ryhmään IFMA Finland and WEHub Finland.

  Tapahtumia ympäri vuoden:
  Katso Raklin kalenterista tulevat tapahtumat