• fi
 • en
 • Jäsenten avoimet työpaikat

  Raklin jäsenten avoimet työpaikat

  Rakli julkaisee tällä sivulla jäsenorganisaatioidensa avoimia työpaikkoja. Löydät lisätietoja antavan henkilön yhteystiedot jokaisesta ilmoituksesta. Rakli ei vastaa avoimia työpaikkoja koskeviin kyselyihin.

  Onnea työnhakuun!

  Boost Brothers etsii rakennuttamisen asiantuntijoita, PTS-asiantuntijaa ja pääanalyytikkoa

  Rakennuttamisen asiantuntijana työskentelet esimerkiksi hankevalmisteluissa, kustannuslaskennassa ja hankintojen parissa. Tehtävissäsi laadit rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja, laskelmia ja asiakirjoja sekä viet aktiivisen vuorovaikutuksen avulla asioita eteenpäin aikataulun mukaisesti. Lisäksi osallistut luovaan ongelmien ratkaisuun ja rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen.

  PTS-asiantuntijana teet pitkän tähtäimen suunnittelua (PTS) yksittäisille kohteille ja laajallekin kiinteistökannalle. Tuotat kiinteistönomistajalle hyödyllistä tietoa päätöksenteon ja ylläpidon tueksi. Pääset työssäsi hyödyntämään Boostin kehittämää automaatiota hyödyntävää PTS-ratkaisua.

  Pääanalyytikkona toimit missiomme ytimessä: keräät asiakkaillemme tärkeätä ja hyödyllistä tietoa, laadit laadukkaita aineistoja ja esittelet löydöksiä sekä boostin tiimille että asiakkaillemme. Lisäksi valmennat ja autat nuorempia analyytikkoja.

  Lue lisää Boost Brothersin nettisivuilta ja hae paikkoja


  Tietoa ilmoittajille

  Raklin jäsenet voivat ilmoittaa avoimia työpaikkojaan Raklin nettisivuilla. Kun haluat tavoittaa kohdennetusti Suomen parhaat kiinteistöliiketoiminnan ja rakennuttamisen osaajat tai muita jäsenkuntamme palveluksessa työskenteleviä ammattilaisia, on tämä oikea kanava. Netissä oleva ilmoitus näkyy myös Raklin uutiskoosteessa, jolla on viikoittain yli 2000 vastaanottajaa sekä LinkedIn-kanavassamme.

  Ilmoituksen hinta on 500 euroa ja se on näkyvissä pääsääntöisesti kolmen viikon ajan. Ilmoituksen voit lähettää osoitteeseen rakli(at)rakli.fi.

  Liitä viestiisi: