• fi
 • en
 • Teemaverkostot

  Teemaverkostot Raklin jäsenille

  Rakli kokoaa teemaverkostoja, joiden avulla haluamme palvella laajemmin entistä useampaa jäsenorganisaatiossamme työskentelevää henkilöä. Ilmoittautumalla mukaan teemaverkostoon saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun meillä on tilaisuuksia tai tiedotettavaa valitsemaasi teemaan liittyen. Verkostojen lopulliset aiheet ja määrä päätetään sen mukaan, mitkä eniten kiinnostavat jäseniämme.

  Teemaverkostoon liittyminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden olla ajan hermoilla ja osallistua alan kehittämiseen juuri sinua kiinnostavasta näkökulmasta ja valitsemallasi panoksella. Toimintatavat hioutuvat sen mukaan, mitä kunkin verkoston jäsenet haluavat yhdessä tehdä.

  Ilmoita kiinnostuksen kohteistasi meille sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella. Samalla voit myös tehdä ehdotuksia teemaverkostoista, jos sinulla on toiveita käsiteltäviin aihepiireihin liittyen. Teemaverkostot on tarkoitettu Raklin jäsenille. Oman organisaatiosi jäsenyyden Raklissa voit tarkistaa jäsenluettelostamme.

  Teemaverkostot

  Infra
  Väylästön tietomallintamisen edistäminen, infrarakentamisen sekä käytön ja ylläpitokäytäntöjen seuraaminen ja kehittäminen.

  Juristiverkosto
  Mahdollisuus verkostoitua kiinteistö- ja rakennuttamisalan juristien kanssa, vaihtaa näkemyksiä ja keskustella lainsäädännön tuomista uusista vaikutuksista sekä kuulla ajankohtaisista asioista.

  Kauppa ja palvelut
  Kaupan, palvelujen ja logistiikan toimijoiden verkosto vaikuttamiseen, kehittämiseen sekä tiedon ja kokemusten vaihtoon; painopisteitä kaupan, palveluiden ja liikkumisen murros ja liike- sekä palvelutilojen tulevaisuus. Kauppa ja palvelut -teemaverkoston jäsensisällöt löytyvät täältä. Sivulle päästäksesi sinun tulee olla kirjautunut Raklin jäsenpalveluun.

  Maankäytön suunnittelu
  Painotuksia muun muassa kiinteistönomistajien ja maankäytön suunnittelijoiden vuorovaikutuksen parantaminen sekä sujuvien maankäytön prosessien ja kaupungistumiseen liittyvän MAL-kokonaisnäkemyksen edistäminen.

  Next Generation
  Verkosto kokoaa alle 40-vuotiaat KIRA-alan tulevaisuuden tekijät keskustelemaan, verkostoitumaan ja luotaamaan alan kehitystä ja tulevaisuutta.

  Oppimisympäristöt
  Ryhmä oppimiskiinteistöjen omistajille ja kehittäjille; painopisteitä oppimisen prosessit ja niitä tukevat tila- ja palvelukonseptit sekä olemassa olevien tilojen kehittäminen.

  Rakennuttaminen
  Ryhmä kokoaa asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin rakennuttajat; painotuksena on rakentamisen laatua ja tuottavuutta edistävät rakennuttajan toimenpiteet sekä ennakoitavan ja tarkoituksenmukaisen sääntelyn edistäminen.

  Työympäristöt
  Verkosto vaikuttamiseen, kehittämiseen sekä tiedon ja kokemusten vaihtoon; painopisteitä strateginen työympäristöjohtaminen, tila- ja palvelustrategiat, tila- ja palvelukonseptit, työn tekemisen tapojen tunteminen ja lisäarvon muodostuminen.

  Uudistuminen ja digitalisaatio
  Ryhmä kiinteistö- ja rakentamisalan toiminnan, palveluiden ja rakennetun ympäristön digitalisaatioon liittyvästä uudistumisesta kiinnostuneille, painotuksena kehityksen ennakointi ja seuraaminen sekä mahdollisuuksien hyödyntämisen ja kokeilujen vauhdittaminen.

  Vastuullisuus
  Verkoston tavoitteena on jakaa tietoa ja parhaita käytäntöjä vastuullisuusteemoista sekä lainsäädännön muutoksista. Välitämme myös verkoston jäsenille kutsuja vastuullisuusasioita sisältäviin tilaisuuksiin.

  Viestijäverkosto
  Viestijäverkosto koostuu Raklin jäsenorganisaatioiden viestijöistä ja on ainutlaatuinen kokoonpano rakennetun ympäristön parissa työskenteleviä viestinnän ammattilaisia. Verkoston tavoitteena on tutustuttaa viestijöitä toisiinsa, viedä yhteistyössä tärkeitä asioita eteenpäin ja tarjota konkreettista hyötyä jäsenille omaan työhön. Verkosto kokoontuu 2–4 kertaa vuodessa.

  Ilmoittautuminen Raklin teemaverkostoon

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.