• fi
 • en
 • Jäsenyys

  Rakli kokoaa yhteen rakennetun ympäristön ammattilaiset alan vaikuttavimmaksi järjestöksi

  Yhdessä varmistamme, että kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien toimintaympäristö kehittyy suotuisasti.

  Yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja alan käytäntöjen kehittämisen lisäksi tarjoamme jäsenillemme tietoa alan tulevaisuudesta ja parhaista käytännöistä sekä työkaluja oman toiminnan kehittämiseksi.

  Rakli vaikuttaa jäsentensä etuun, kun Suomessa tehdään päätöksiä esimerkiksi kiinteistö- ja rakentamisalalle tärkeistä verotus- ja kaavoituskysymyksistä. Mielipiteellämme on merkitystä, koska Suomen kansallisvarallisuudesta 83 prosenttia muodostuu rakennetusta ympäristöstä.

  Raklilla on jäseniä yli 240 kattaen kaikki merkittävimmät asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajat, sijoittajat, suurimmat kaupungit sekä kiinteistöjohdon palveluntuottajat ja rakennuttajat. Jäsenemme edustavat sekä yksityistä että julkista sektoria. Liitto yhdistää alan ammattimaiset toimijat Suomessa ja kansainvälisesti.

  Keskeinen osa toimintaamme ovat johtoryhmät, joissa on mukana yli 200 kiinteistö- ja rakentamisalan keskeisintä vaikuttajaa ja asiantuntijaa. Toimiminen Raklin johtoryhmissä tarjoaa jäsenille ajankohtaisimman tiedon alalta sekä erinomaisen mahdollisuuden alan kehittämiseen ja keskinäiseen vuorovaikutukseen.

  Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden vaikuttaa, saada tietoa ja verkostoitua

  Palveluihimme kuuluu kiinteistö- ja rakentamisalan uutiskooste, jonka toimitamme sähköpostilla perjantaisin sekä jäsentiedote noin neljä kertaa vuodessa. Jäsenetuihimme kuuluu myös alennukset tietyistä Kiinteistöalan Koulutuskeskus Kiinkon koulutuksista sekä seminaareista, joissa olemme mukana kumppanina.

  Järjestämme kuukausittain jäsenistöllemme erilaisia tapahtumia, joissa jaamme ajankohtaista tietoa alalta. Raklilla on myös teemaverkostoja, joiden avulla haluamme palvella laajasti entistä useampaa jäsenorganisaatioissamme työskentelevää henkilöä. Kokoamme myös kiinteistö- ja rakentamisalan ammattilaisia yhteistoiminnan pariin aluetoimikuntiimme Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Oulussa.

  Julkaisemme myös markkinatietoa, kuten kaksi kertaa vuodessa julkaistavan kiinteistö- ja rakentamismarkkinoiden suhdannetiedotteen, joka tarkastelee ensisijaisesti pääkaupunkiseudun kiinteistö- ja rakentamismarkkinoita rakennuttajien ja kiinteistönomistajien näkökulmasta.

  Lisäksi keväisin ja syksyisin julkaistaan vuokra-asunto- ja toimitilabarometrit, jotka luotaavat Raklin jäsenten tulevia markkinanäkymiä. Raklin jäsenten ääni kuuluu myös erilaisissa hankkeissa ja tutkimuksissa, joissa olemme mukana.

  Haluatko mukaan toimintaan?

  Raklissa olet osa rakennetun ympäristön vaikuttavinta järjestöä