• fi
 • en
 • Klinikat

  Raklin klinikat tarjoavat yhteistyömahdollisuuksia ja uusia ideoita

  Yksi Raklin kehitystoiminnan kulmakivistä ovat klinikat, joissa kehitetään kiinteistö- ja rakentamisalan toimintaa käytännön tapausten kautta. Klinikoissa voidaan käsitellä esimerkiksi konkreettista hankintatapausta tai laajempaa konseptisuunnittelua. Klinikoiden tavoitteena on törmäyttää näkökulmia sekä nostaa esiin uusia ajatuksia ja ideoita.

  Klinikat toteutetaan työpajatyöskentelynä, johon kutsutaan mukaan klinikan aiheen tiimoilta keskeisimmät tahot. Työpajoissa osallistujat pohtivat, kehittävät ja luovat yhdessä parhaita ratkaisumalleja.

  Klinikoihin sisältyy lisäksi kaikille avoin aloitus- ja tulosseminaari, ja klinikan päätteeksi laaditaan tulosraportti, joka julkaistaan Raklin sivuilla.

  Rakli järjestää klinikalle intressivapaat puitteet ja työskentelyprosessin vetäjän. Raklilaisten vahvuus on kunkin klinikan haasteeseen liittyvässä substanssiosaamisessa. Meillä on myös vuosikymmenten kokemus hankintamenettelyjen, pelisääntöjen ja toimintatapojen kehittämisestä.

  Klinikoiden esite

  Tältä sivulta löytyvät Raklin käynnissä olevat sekä päättyneet klinikat. Tarkempaa tietoa klinikan sisällöstä ja aineistot löytyvät jokaisen klinikan omalta sivulta.