• fi
 • en
 • Raklin jäsenten kohteita

  Tervetuloa Julia Thurénin mukaan matkalle rakennettuun Suomeen!

  Suomessa on upeita rakennetun ympäristön kohteita, jotka hurmaavat niin arkkitehtuurillaan kuin käyttäjäystävällisyydellään. Kokonaisuudessaan rakennuskantaa maassamme on lähes puoli miljardia neliömetriä, joista joka viides neliö on Raklin jäsenen rakennuttama tai omistama.

  Nyt avaamme ovet näihin kohteisiin, jotka ovat taidonnäytteitä ammattimaisten kiinteistönomistajien ja rakennuttajien osaamisesta ja visionäärisyydestä. Mitkä tekevät niistä ainutlaatuisen, mitä seinien sisälle kätkeytykään, miten tilojen käyttäjä on otettu huomioon. Oppaanasi matkalla on toimittaja, kirjailija, vaikuttaja Julia Thurén.


  Taideyliopiston tilat kuin itse taideteos

  Ensimmäisenä kohteena on jäsenemme eläkevakuutusyhtiö Veritaksen omistama Taideyliopiston uusi kampus. Pääosin Taideyliopiston Kuvataideakatemian käytössä oleva rakennus on oodi upealle arkkitehtuurille, jossa käyttäjien jälki saa näkyä.

  Mitä ainutlaatuisia yksityiskohtia Taideyliopisto pitää sisällään?
  Lue Julia Thurénin blogista!

  Helsinki-Vantaan muodonmuutos

  Toisena kohteena Julia tutustui juuri avattuun jäsenemme Finavian uuteen lentoasemarakennukseen, jossa näkyy suomalaisuus niin rakennusmateriaaleissa kuin rakennuksen muotokielessä. Lentoasemalla sujuva asiakaskokemus on kaiken ytimessä, josta lisää Julian blogissa!

  Millaisia mietteitä uusi lentoasemarakennus herättää?
  Lue Julia Thurénin blogista!

  Vuokra-asunnolta voi vaatia enemmän kuin vain katon pään päälle

  Tällä kertaa Julia vierailee Kojamon Lumo-kodissa Eteläisellä Hesperiankadulla Helsingissä. Millaista on vuokra-asuminen tänä päivänä, mitä muuta vuokralainen saa kuin katon päänsä päälle ja seinät ympärille. Tästä lisää Julian blogissa.


  Millaista on vuokra-asuminen Kojamon asunnoissa?
  Lue Julia Thurénin blogista!

  Kierros uudistuneessa Otaniemessä

  Julian neljäs kohde suuntautui Otaniemen kampusalueelle, jota on uudistettu viime vuosien aikana mittavasti. Mitä kaikkea Otaniemi pitää sisällään ja mikä tekee siitä tutustumisen arvoisen kohteen? Tervetuloa Alvar Aallon jalanjäljille!

  Mikä tekee Otaniemestä uniikin?
  Lue Julia Thurénin blogista!

  Rakli on maamme kattavin ja vaikuttavin kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien järjestö. Raklin jäseniä on yli 230 kattaen kaikki merkittävimmät asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajat, sijoittajat, suurimmat kaupungit sekä kiinteistöjohdon palveluntuottajat ja rakennuttajat. Jäsenemme edustavat sekä yksityistä että julkista sektoria.