• fi
 • en
 • Aluetoiminta

  Alueellinen toiminta Raklin jäsenille – liity mukaan!

  Rakli kokoaa kiinteistöalan ammattilaisia yhteistoiminnan pariin Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Oulussa. Alueellisia tilaisuuksia järjestetään pari kertaa vuodessa. Toiminnasta kiinnostuneet Raklin jäsenet voivat ottaa yhteyttä aluetoimikuntien sihteereihin. Voit myös ilmoittautua suoraan mukaan aluetoimintaan sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella. Organisaatiosi jäsenyyden Raklissa voit tarkistaa jäsenluettelostamme. Alueelliset markkinakatsaukset löytyvät markkinatietoa-sivulta.

  Jäsenluettelo

  Markkinatietoa kiinteistö- ja rakentamisalalta

  Varsinais-Suomen aluetoimikunta

  Varsinais-Suomen aluetoimikunta kokoaa kiinteistöliiketoiminnan parhaat asiantuntijat ja merkittävimmät toimijat saman pöydän ympärille. Paikallinen varsinaissuomalainen kiinteistöliiketoiminta kytketään vahvasti mukaan valtakunnalliseen ja kansainväliseen toimintaympäristöön yhdistämällä Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen alueellinen verkosto Raklin valtakunnallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin.

  Puheenjohtajat:
  Katri Kronström, Kojamo Oyj, katri.kronstrom@lumo.fi, puheenjohtaja
  Leevi Luoto
  , Turun kaupungin tilapalvelu, leevi.luoto@turku.fi, varapuheenjohtaja

  Sihteerit:
  Klaus Vesama, Rakli, puh. 040 551 3346, klaus.vesama@rakli.fi
  Juuso Kallio, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi, puh. 050 330 7749, juuso.kallio@kiinteistoliitto.fi 

  Keski-Suomen aluetoimikunta

  Raklin Keski-Suomen aluetoimikunta pyrkii parantamaan paikallisen jäsenistönsä vuorovaikutusta sekä vaikuttamis- ja kehittämismahdollisuuksia. Aluetoimikunnan tavoitteena on edistää Jyväskylän seudun kilpailukykyä kehittyvänä kasvukeskuksena. Tähän vaikutetaan alueen maankäytön suunnittelun, liikenneväylien rakentamisen, aluekeskusten kehittämisen ja työpaikkojen sekä kaupan ja palvelujen sijoittumisen näkökulmasta. Aluetoimikunta lisää yleistä tietoisuutta yhdyskuntarakenteen toimivuuden merkityksestä seudun kasvuedellytysten turvaamisessa, visioi alueen tulevaisuutta, verkostoituu eri toimijoiden kanssa sekä lisää alan näkyvyyttä Jyväskylän seudulla.

  Varapuheenjohtaja:
  Seija Takanen, Jykia Oy, varapuheenjohtaja

  Sihteeri:
  Kimmo Kurunmäki, Rakli, puh. 050 373 6144, kimmo.kurunmaki@rakli.fi 

  Pirkanmaan aluetoimikunta

  Pirkanmaan aluetoimikunta kokoaa kiinteistöliiketoiminnan ja rakennuttamisen parhaat asiantuntijat ja merkittävimmät toimijat saman pöydän ympärille. Paikallinen kiinteistöliiketoiminta kytketään vahvasti mukaan valtakunnalliseen toimintaympäristöön yhdistämällä Raklin ja muut Pirkanmaan alueella toimivat verkostot. Aluetoimikunnan yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on järjestää Pirkanmaan kiinteistöliiketoiminnan ja rakennuttamisen foorumeita, joissa käsitellään kiinteistöliiketoiminnan ajankohtaisia asioita ja joihin kutsutaan laajasti kiinteistö- ja rakentamisalasta kiinnostuneita tahoja. 

  Sihteeri:
  Aija Tasa, Rakli, puh. 050 327 2077, aija.tasa@rakli.fi

  Pohjois-Suomen aluetoimikunta

  Raklin Pohjois-Suomen aluetoimikunta kokoaa yhteen alueella toimivat jäsenorganisaatioiden edustajat. Yhteistoiminta mahdollistaa kokemusten vaihtamisen, alueellisten tilaisuuksien järjestämisen ja toiminnan kehittämisen.

  Sihteeri:
  Juho Kess, Rakli, puh. 050 534 3955, juho.kess@rakli.fi

  Ilmoittautuminen Raklin aluetoimikuntaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.