• fi
 • en
 • Elo etsii sijoitusanalyytikkoa kiinteistösijoituksiin

  Elo etsii sijoitusanalyytikkoa kiinteistösijoituksiin

  Haemme nyt Elon kotimaisiin kiinteistösijoituksiin sijoitusanalyytikkoa. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi markkinoiden seuranta, sijoituskohteiden analysointi ja raportointi, investointilaskelmien laatiminen ja näiden kehittäminen. Sijoitusanalyytikko osallistuu sijoituspäätösten valmisteluun, kiinteistökauppojen due diligenceen ja kiinteistöarviointiprosessiin. Osallistut myös kiinteistösijoitusten tietojärjestelmien ja työkalujen käyttöön ja kehittämiseen sekä kiinteistösijoitusten vastuullisuuden seurantaan ja toteuttamiseen.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää

  Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet analyyttinen ja aikaansaava sekä sinua motivoi vastuullinen sijoitustoiminta. Kykenet työskentelemään tavoitteellisesti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme positiivista ja innostunutta työotetta.

  Tarjoamme sinulle

  Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistösijoitusjohtaja Kati Kniivilä puhelimitse to 27.2. klo 9-10 ja ti 10.3. klo 15-16 (040 518 6931) sekä sähköpostitse kati.kniivila(att)elo.fi. Lähetäthän hakemuksesi, CV:n sekä palkkatoiveen su 15.3.2020 mennessä osoitteella www.elo.fi/rekry

  www.elo.fi

  Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

  Meillä työskentelee noin 530 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla.  Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 25,3 miljardin euron sijoitusomaisuudesta, josta kiinteistöjen osuus on n. 3,1 miljardia euroa. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.