• fi
 • en
 • Avoimet työpaikat: tekninen johtaja

  15.04.2016

  Haemme joukkoomme teknistä johtajaa. Tehtäväsi liittyvät rakennuttamisen kehittämiseen sekä toiminta- ja säädösympäristöön vaikuttamiseen. Olet RAKLIn rakennuttaminen-toiminnon vastuullinen vetäjä ja osallistut laajasti alan käytäntöjen, hankintamenettelyjen ja työkalujen kehittämiseen. Työssäsi edistät myös energiatehokkuuden parantamista, osallistut harmaan talouden torjuntaan ja seuraat rakentamismarkkinoiden kehitystä.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta. Ymmärrys alaa koskevasta lainsäädännöstä ja määräyksistä sekä julkisista hankinnoista on etu. Sinulle ovat tuttuja eri toteutus- ja hankintamuodot. Haluat olla mukana parantamassa rakentamisen laatua, tuottavuutta ja digitalisaatiota.

  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet työskentelytyyliltäsi itsenäinen toimeentarttuja. Kehität vastuualuettasi ennakkoluulottomasti ja asiakaslähtöisesti. Pienessä, mutta laaja-alaisessa organisaatiossamme tehtäväsi liittyvät niin vuokra-asumiseen, toimitiloihin, infrastruktuuriin kuin yhdyskuntiinkin.

  Tarjoamme näköalapaikan ja hyvät verkottumismahdollisuudet kiinteistö- ja rakentamisalan ytimessä. Teet yhteistyötä alan huippujen kanssa, ja sinulla on jatkuvasti hyviä tilaisuuksia vaikuttaa alan tulevaisuuteen ja oppia uutta.

  Jos kiinnostuit työskentelystä iloisessa ja tiiviissä 14 hengen porukassamme Helsingin ytimessä ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jyrki.laurikainen@rakli.fi viimeistään 8.5.2016. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja:
  Jyrki Laurikainen, toimitusjohtaja, puh. 040 844 2573

  RAKLI kokoaa yhteen kiinteistöalan ja rakennuttamisen vastuulliset ammattilaiset. Jäsenemme ovat asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajia, rakennuttajia ja käyttäjiä tai näiden ammattimaisia edustajia. Yhdessä varmistamme, että Suomessa on tilaa hyvälle elämälle.