• fi
 • en
 • Hae kiinteistöjohdon sertifiointi KJs näytöksi osaamisestasi – Haku auki 30.9.2017 asti

  25.08.2017

  KJs:tä vauhtia urallesi! KJs-sertifiointi on osoitus siitä, että olet kiinteistö- ja rakennusalan vahva ammattilainen. Tunnet niin talouselämää, tekniikkaa kuin juridiikkaakin ja seuraat yhteiskunnan kehitystä. Osaat johtaa ihmisiä ja organisaatioita sekä ajatella ja toimia globaalisti. Olet myös valmis ylläpitämään ja kehittämään aktiivisesti ammattitaitoasi.

  Jotta voit saada KJs-sertifioinnin, sinun on pitänyt toimia kiinteistöjohtoon liittyvissä tehtävissä vähintään kolme vuotta. Sinulla on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kiinteistöjohtamiseen erikoistava koulutus sekä laaja johtamiskoulutus. Kansainvälinen koulutus sekä kiinteistö- ja rakennusalan täydennyskoulutus tuovat lisäpisteitä.

  KJs-sertifikaatti on alan työnantajien korkealle arvostama tunnustus ammatillisesta pätevyydestä. Sertifioinnilla pyritään kokonaisuudessaan kehittämään kiinteistö- ja rakentamisalaa, tehostamaan liiketoimintaa ja palvelemaan alan asiakkaita entistä paremmin. Näin sertifiointi lisää myös alan arvostusta.

  Hakemukset 30.9.2017 mennessä.

  Edellytykset sertifikaatin saamiseksi
  Lisätietoa sertifikaatista