• fi
 • en
 • Hae KIRA-Akatemiaan!

  Oletko sinä kiinteistö- ja rakentamisalan nuori ammattilainen, ja haluat saada kokonaiskuvan alasta ja sen mahdollisuuksista? Hae mukaan KIRA-Akatemiaan!  

  KIRA-Akatemia on KIRA-foorumin jäsenilleen tarjoama koulutusohjelma, jonka tavoitteena on tuoda yhteen alan eri sektoreilla työskenteleviä nuoria ammattilaisia sekä perehdyttää heidät kiinteistö- ja rakentamisalan kokonaisuuteen.  

  Koulutusohjelman aikana käydään kattavasti läpi toimialan nykytilan ja tulevaisuuden haasteet eri sektoreiden näkökulmista. Lisäksi ohjelma tutustuttaa akatemialaiset monipuolisesti kiinteistö- ja rakennusalan organisaatioihin ja tehtäviin. Akatemia on tarkoitettu toimialan nuorille ammattilaisille, joilla on alle 10 vuotta työkokemusta.  

  Jokainen KIRA-foorumin taustayhteisö nimeää yhden osallistujan koulutusohjelmaan, ja haussa on nyt RAKLIn osallistuja KIRA-Akatemiaan. 

  Koulutusohjelma kestää huhtikuusta syyskuun loppuun. Ohjelma alkaa ulkomaan ekskursiolla Tallinnassa ja huipentuu harjoitustöiden eli liiketoimintasuunnitelmien pitchaukseen WDBE:ssä syyskuussa.  

  Osallistujat valitaan hakemusten ja motivaatiokirjeiden perusteella. Akatemia on osallistujille maksuton, mutta osallistuja ja hänen työnantajansa vastaavat tarvittavista matkoista, mahdollisista majoituksista sekä käytetystä työ- ja vapaa-ajasta. Vuosikurssille osallistuu yhteensä noin 20 henkeä.  

  Haku on avoinna 15.03.2020 asti!  

  Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.  

  Hae nyt tai vinkkaa organisaatiosi nuorelle lupaukselle tästä mahdollisuudesta!