• fi
 • en
 • Hae meille digipääliköksi

  08.03.2018

  Haluatko olla mukana kehittämässä kiinteistö- ja rakentamisalan uutta tulevaisuutta? Etsimme joukkoomme alan näköalapaikalle dynaamista ja innovatiivista

  DIGIPÄÄLLIKKÖÄ

  viemään RAKLIn kehitystoimintaa eteenpäin.

  Olet kehitystoiminnan moderni osaaja ja haet innokkaasti uusia toimintamalleja. Olet kiinnostunut digitalisaation tuomista mahdollisuuksista rakennetulle ympäristölle. Pystyt keskustelemaan laajan sidosryhmän kanssa niin teknologiasta kuin liiketoimintamalleistakin.

  Tehtävässäsi vastaat kehitystoimintamme kokonaisuudesta ja koordinoinnista. Seuraat maailman muuttumista, olet mukana RAKLIn digiprojekteissa, toteuttamassa ReCoTechiä sekä hoidat yhteyksiä kehityskumppaneihin.

  Sinulla on kokemusta kehittämistoiminnasta ja vahva näkemys digitalisaation hyödyntämisestä. Edellytämme intoa muuttaa toimialaa ja eduksi luetaan tuntemus kiinteistöliiketoiminnasta.

  RAKLIssa pääset työskentelemään osaavassa ja tiiviissä 15 asiantuntijan porukassa Helsingin ytimessä. Olemme hyvämaineinen kiinteistö- ja rakentamisalan järjestö, jonka keskeisimpiä tehtäviä ovat vaikuttaminen toimintaympäristöön, yhteistoiminnan järjestäminen, kehittäminen ja viestintä. Strategiamme mukaisesti viemme jäsenistömme kanssa alaa voimakkaasti kohti digitaalista liiketoimintaa. Digipäällikkönä olet avainroolissa tämän muutoksen toteuttamisessa.

  Menestyäksesi tehtävässä sinulta odotetaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

  Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lisätiedot ja hakemus:
  Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Pekka Kivinen 020 7420 545, soittoajat ke 14.3 klo 9.00-11.00 ja ke 21.3 klo 9.00-11.00.

  Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.3.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi  viitenumerolla FI-12365.