• fi
 • en
 • Hae meille digipäälliköksi

  Haluatko olla mukana kehittämässä kiinteistö- ja rakentamisalan tulevaisuutta? Etsimme joukkoomme alan näköalapaikalle dynaamista ja innovatiivista

  DIGIPÄÄLLIKKÖÄ

  Tehtävässäsi vastaat digikehitystoimintamme kokonaisuudesta ja koordinoinnista. Olet mukana edistämässä jäsentemme digitalisaatiota sekä hoidat yhteyksiä kehityskumppaneihimme. Teet tiivistä yhteistyötä niin jäsentemme kuin sidosryhmiemme kanssa. Seuraat, mitä startupeissa tapahtuu ja millaisia uusia teknologioita on kehitteillä. Vastaat myös uudistuminen ja digitalisaatio -teemaverkostomme toiminnasta sekä olet mukana Raklin digiprojekteissa ja RecoTechissä.

  Sinulla on vahva näkemys digitalisaation hyödyntämisestä sekä halu oppia ja tutustua uusiin toimintamalleihin. Olet kiinnostunut siitä, mitä mahdollisuuksia digitalisaatio tuo rakennetulle ympäristölle.  Eduksi luetaan, jos sinulla on kokemusta esimerkiksi tietomalleista tai taloautomaatiosta.

  Raklissa työskentelet Suomen vaikuttavimmassa ammattimaisten kiinteistönomistajien ja rakennuttajien järjestössä. Kollegoiksesi saat 17 hengen mukavan ja asialleen omistautuneen porukan Helsingin ytimessä. Strategiamme mukaisesti viemme jäsenistömme kanssa alaa voimakkaasti kohti digitaalista liiketoimintaa. Digipäällikkönä olet avainroolissa tämän muutoksen toteuttamisessa.

  Menestyäksesi tehtävässä sinulta odotetaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 31.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jyrki.laurikainen@rakli.fi. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella toimitusjohtaja Jyrki Laurikaiselta, puh. 040 844 2573