• fi
 • en
 • Hae meille johdon sihteeriksi!

  17.10.2018

  RAKLI on hyvämaineinen ja dynaaminen kiinteistö- ja rakentamisalan ammattilaisten järjestö, jonka keskeisimpiä tehtäviä ovat vaikuttaminen toimintaympäristöön, yhteistoiminnan järjestäminen, alan kehittäminen ja viestintä.

  Etsimme nyt 16 hengen toimistoomme taitavaa ja tehokasta

  JOHDON SIHTEERIÄ

  pitämään toimiston hommat puikoissa. Positiivisella asenteellasi luot hyvää henkeä toimistoon ja olet toimitusjohtajan tukena erinäisissä tehtävissä.

  Työkenttäsi on monipuolinen ja saat antaa siihen oman leimasi. Olet sinut erilaisten järjestelmien kanssa, ja otat haltuun nopeasti uusiakin. Vastuullesi kuuluu muun muassa taloushallintoa jäsenlaskutuksen sekä osto- ja myyntilaskutuksen osalta. Olet myös yksi jäsenrekisterimme pääkäyttäjistä. Viestinnällisiä taitoja tarvitset muun muassa ppt-esitysten päivittämisessä.

  Hoidat henkilöstön hyvinvointiin liittyviä asioita, kuten Tyky-päivien järjestämisen, muistamiset ja yhteydenpidon työterveyshuoltoon. Erilaisten tilaisuuksien ja kokouksien järjestäminen käy sinulta myös näppärästi. Tärkeä työparisi on toimistoassistenttimme.

  Työkavereiksesi saat osaavan ja tiiviin porukan Helsingin ytimessä. Jos sinulla on kokemusta edellä mainituista tehtävistä ja haluat olla tärkeä osa RAKLIn toimistoa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja cv:n kera osoitteeseen jyrki.laurikainen(at)rakli.fi viimeistään 29.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja:
  Jyrki Laurikainen, toimitusjohtaja, puh. 040 844 2573

  RAKLI kokoaa yhteen kiinteistöalan ja rakennuttamisen vastuulliset ammattilaiset. Jäsenemme ovat asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajia, rakennuttajia ja käyttäjiä tai näiden ammattimaisia edustajia. Yhdessä varmistamme, että Suomessa on tilaa hyvälle elämälle.