• fi
 • en
 • Haluatko olla mukana kehittämässä kiinteistö- ja rakentamisalan uutta tulevaisuutta?

  15.01.2018

  Etsimme joukkoomme alan näköalapaikalle dynaamista ja innovatiivista kehityspäällikköä viemään RAKLIn kehitystoimintaa eteenpäin.

  Olet kehitystoiminnan moderni osaaja ja haet innokkaasti uusia toimintamalleja. Olet kiinnostunut digitalisaation tuomista mahdollisuuksista rakennetulle ympäristölle. Pystyt keskustelemaan laajan sidosryhmän kanssa niin teknologiasta kuin liiketoimintamalleistakin.

  Tehtävässäsi vastaat kehitystoimintamme kokonaisuudesta ja koordinoinnista. Seuraat maailman muuttumista, olet mukana RAKLIn klinikka -toiminnassa ja toteuttamassa ReCoTechiä sekä hoidat yhteyksiä tutkimus- ja kehitysorganisaatioihin.

  Sinulla on kokemusta kehittämistoiminnasta ja tiedon hallinnasta. Eduksi luetaan tuntemus kiinteistöliiketoiminnasta.

  RAKLIssa pääset työskentelemään osaavassa ja tiiviissä 15 asiantuntijan porukassa Helsingin ytimessä. Olemme hyvämaineinen kiinteistö- ja rakentamisalan järjestö, jonka keskeisimpiä tehtäviä ovat vaikuttaminen jäsenistön toimintaympäristön suotuisaan kehitykseen, yhteistoiminnan järjestäminen sekä toimialan käytäntöjen jatkuva kehittäminen. Kehityspäällikkönä olet mukana näissä kaikissa toiminnoissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen jyrki.laurikainen(at)rakli.fi viimeistään 30.1.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja: 
  Jyrki Laurikainen, toimitusjohtaja, puh. 040 844 2573

  RAKLI kokoaa yhteen kiinteistöalan ja rakennuttamisen vastuulliset ammattilaiset. Jäsenemme ovat asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajia, rakennuttajia ja käyttäjiä tai näiden ammattimaisia edustajia. Yhdessä varmistamme, että Suomessa on tilaa hyvälle elämälle.