• fi
 • en
 • Hanki nyt lippusi syksyn tapahtumiin!

  08.06.2018

  WORLD SUMMIT ON DIGITAL BUILT ENVIRONMENT WDBE 2018

  Helsingissä 11.-12.9.2018 järjestettävä World Summit on Digital Built Environment WDBE 2018 tuo rakennetun ympäristön digitaalisuuden edelläkävijät Finlandia-talolle. Juuri julkaistun ohjelman sata esitystä maalaavat rakennetun ympäristön digitaalisen tulevaisuuden.

  WDBE 2018 on kasvamassa maailman kattavimmaksi poikkileikkaukseksi rakennetun ympäristön huikeassa vauhdissa olevasta digikehityksestä. Koko toimiala on nyt murroksessa, jossa uusia mahdollisuuksia syntyy ja vanhat tekemisen tavat haastetaan monelta suunnalta. Mitä nämä mahdollisuudet ovat, miten ne vaikuttavat alaan ja miten itse asemoitua murroksessa – vastaukset kuulet syyskuussa!

  Koko ohjelman ja liput tapahtumaan löydät täältä

  REWORK SUMMIT 2018

  REWORK on vuonna 2018 entistä isompi ja laajempi henkilöstö- ja toimitilajohdon yhdistävä huipputapahtuma, joka tänä vuonna toteutetaan RAKLIn ja HUB13:sta yhteistyönä.

  REWORK SUMMIT:ssa haetaan vastauksia ja oivalluksia siihen, miten työympäristöt mukautuvat liiketoiminnan ja työelämän murrokseen niin käyttäjäyritysten kuin toimitilojen omistajien näkökulmasta. Tapahtuman teema on tänä vuonna ”Toimitilat palvelualustoina” ja puhujana tapahtumassa on mm. Space as a service ajattelun kansainvälinen ajatusjohtaja Antony Slumbers.

  Early bird -liput nyt hankittavissa tapahtumaan. Nähdään lokakuun 24. päivä Helsingissä!

  KIINTEISTÖALAN VUOSISEMINAARI

  Ainutlaatuinen Kiinteistöalan Vuosiseminaari kokoaa alan vaikuttajat yhteen 14.-15.11.2018 Tampereelle. Vuosiseminaarissa ajankohtaiset ja kiinnostavat puheenvuorot yhdistyvät tehokkaaseen verkostoitumiseen. Kuulet myös uusista ratkaisuista tuoreista näkökulmista sekä pohdintaa toimialan tulevaisuuden suuntaviivoista.

  Tavataan Tampereella  marraskuussa!