• fi
 • en
 • Jani Sillanpää SOAn toiminnanjohtajan sijaiseksi

  Jani Sillanpää aloittaa SOAn toiminnanjohtajan perhevapaasijaisena 9.8.2021. Sillanpää sijaistaa SOAn toiminnanjohtaja Lauri Lehtoruusua tämän 19.7.2021 – 28.1.2022 ajoittuvien perhevapaiden aikana. 

  ”Opiskelijoiden asumisvalinnat näyttävät suuntaviivoja tulevaisuuden asumisen trendeille. On upeaa päästä aitiopaikalle vaikuttamaan siihen, että jatkossakin opiskelija-asunnot tarjoavat parhaan kodin nuorille niin elämän itsenäistymisvaiheessa, yhteen muuttaessa kuin perhettä perustaessa,” Sillanpää hehkuttaa. 

  Aiemmin Sillanpää on toiminut muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liitossa (SYL) sosiaalipolitiikan asiantuntijana ja hallituksen jäsenenä sekä Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa. Sillanpää on toiminut myös opiskelijajärjestöjen edustajana SOAn hallituksessa.  

  ”Jani on vahva asiantuntija, jolle opiskelijoiden etu on sydämen asia. Voin jäädä luottavaisin mielin hoitamaan tulevaa opiskelija-asuntojen asukasta, kun tiedän, että SOA on hyvissä käsissä,” Lehtoruusu kiittelee. 

  Lisätietoja 

  Jani Sillanpää, 040 0787006, jani.sillanpaa@rakli.fi
  Lauri Lehtoruusu, 050 5737125, lauri.lehtoruusu@rakli.fi