• fi
 • en
 • Jäsenten tyytyväisyys Raklin toimintaan edelleen korkealla tasolla

  Tyytyväisyys Raklin palveluihin, kuten vaikuttamiseen, muutosten ennakointiin, tilaisuuksiin ja kehittämiseen on kasvanut vuoden 2023 aikana. Jäsenet ovat tyytyväisiä Raklin toimintaan ja kokevat sen hyvin tärkeänä. Yli 96 prosenttia jäsenistä näkee Raklin toiminnan erittäin tärkeänä tai tärkeänä.

  ”Jäsenkyselyn tulokset ovat rohkaisevia, ja antavat erinomaisen selkänojan sille työlle mitä jäsenistön eteen teemme Raklissa. Tulokset toimivat myös tienviittana toiminnan suuntaamisessa. Esimerkiksi viime vuosien aikana tehdyt satsaukset vaikuttamiseen ovat tuottaneet tulosta. Erityisesti mieltä lämmitti, kuinka toimistomme palveluasennetta arvostetaan jäsenistön keskuudessa”, toteaa Raklin toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen.

  Jäsenten suositteluaste on ollut hyvällä tasolla koko mittaushistorian ajan, ja nyt tehdyssä jäsenkyselyssä luku nousi vielä viime vuodesta. Aiempien vuosien tapaan erityisen korkealle vastaajat arvostivat Raklin toimiston osaamista, palveluasennetta ja tavoitettavuutta. Mielikuva Raklista on jäsenistön keskuudessa hyvin myönteinen ja kasvanut entisestään viime vuoden aikana.

  Jäsenkyselyyn vastanneiden kesken järjestetty arvonta on toteutettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

  Kiitokset kaikille vastaajille!

  Lue lisää uutisiamme