• fi
  • en
  • Kirjaudu

    Kiinteistöalan vuosiseminaarissa julkistettiin 10 uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

    Kymmenen uutta kiinteistöalan asiantuntijaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen Kiinteistöalan vuosiseminaarissa 12.11.2020. Sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta. 

    Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa, seurattava toimintaympäristön kehittymistä sekä osattava ennakoida siinä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Lisäksi kiinteistöjohtaja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen. 

    Vuonna 2020 sertifikaatin saivat: 

    Susanna Sairanen, Granlund Consulting 
    Marko Härkönen, Senaatti-kiinteistöt 
    Joni Lappalainen, Lassila & Tikanoja 
    Mika Kukkonen, YIT Suomi 
    Petri Sormunen, Skanska 
    Eero Kokkonen, LähiTapiola 
    Virpi Ekholm, Tampereen kaupunki 
    Harri Rehula, VP Facilities 
    Vesa Klemettilä, Trevian Asset Management 
    Petri Halonen, ISS Palvelut 

    Sertifiointi on takuu osaamisesta 

    Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on väline monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamiseen. Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa kaksikymmentä vuotta sitten, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut yli 250 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja. 

    Lisätietoja:
    Miika Kotaniemi, sertifiointityöryhmän sihteeri, puh. 040 702 0015