• fi
 • en
 • Kiinteistöalan vuosiseminaarissa julkistettiin 13 uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

  Kolmetoista uutta kiinteistöalan asiantuntijaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen Kiinteistöalan vuosiseminaarissa 7.11.2019. Sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta.

  Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa, seurattava toimintaympäristön kehittymistä sekä osattava ennakoida siinä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Lisäksi kiinteistöjohtaja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

  Vuonna 2019 sertifikaatin saivat Jyrki Antinkari Posti Kiinteistöistä, Oskari Hartikainen Auratumista, Henna Kemppainen Premico Consultingista, Jussi Keränen Colliersilta, Tiia-Maria Koivusaari Spondasta, Jaana Kortekuru Veritaksesta, Ari-Pekka Laxén Puolustusvoimien rakennuslaitoksesta, Riina Linnas Lumo-kodeista, Juha Niskanen Y-säätiöstä, Heikki Palmu Fennia Varainhoidosta, Mika Savolainen Avarasta, Jani Schroderus SOK:sta ja Timo Valtonen Julius Tallberg -kiinteistöistä.

  Sertifiointi on takuu osaamisesta

  Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on väline monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamiseen. Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa tasan kaksikymmentä vuotta sitten, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut yli 240 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.

  Lisätietoja:
  Miika Kotaniemi, sertifiointityöryhmän sihteeri, puh. 040 702 0015