• fi
 • en
 • Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa julkistettiin 17 uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

  Seitsemäntoista uutta kiinteistöalan asiantuntijaa on saanut sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen kiinteistöalan Vuosiseminaarissa 9.11.2023. Sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta. 

  Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa, seurattava toimintaympäristön kehittymistä sekä osattava ennakoida siinä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Lisäksi kiinteistöjohtaja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen. 

  Vuonna 2023 sertifikaatin saivat: 
  Heidi Koivulahti
  Virpi Koikkalainen
  Joonas Hallman
  Jani Haataja
  Jouni Arola
  Jouni Lindberg
  Jukka Latvala
  Kaarina Rötsä
  Mari Catanzaro
  Mika Säisänen
  Pasi Korte
  Sami Huttunen
  Timo Tavaila
  Tomi Suomalainen
  Heli Toukoniemi
  Haidar Medallal
  Otto Mattsson

  Sertifiointi on osaamisen takuu

  Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamisen väline. Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa yli kaksikymmentä vuotta sitten, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut yli 300 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.

  Lisätietoja: Miika Kotaniemi, sertifiointityöryhmän sihteeri, puh. 040 702 0015

  Osaamisen kehittäminen