• fi
 • en
 • Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa julkistettiin 7 uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

  10.11.2022

  Seitsemän uutta kiinteistöalan asiantuntijaa on saanut sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen kiinteistöalan Vuosiseminaarissa 10.11.2022. Sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta. 

  Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa, seurattava toimintaympäristön kehittymistä sekä osattava ennakoida siinä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Lisäksi kiinteistöjohtaja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen. 

  Vuonna 2022 sertifikaatin saivat: 

  Jouni Nylund, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj
  Juuso Kallio, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry
  Kai Perhola, VR-Yhtymä Oyj
  Kari Asiala, Leijonaverkot Oy
  Pekka Pirinen, Helsingin kaupungin asunnot Oy
  Päivi Tomula, Pontos Group
  Tuukka Tuomala, Hämeenlinnan Asunnot Oy

  Sertifiointi on osaamisen takuu

  Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamisen väline. Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa yli kaksikymmentä vuotta sitten, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut noin 300 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.

  Lisätietoja: Miika Kotaniemi, sertifiointityöryhmän sihteeri, puh. 040 702 0015