• fi
 • en
 • Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa julkistettiin 9 uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

  Yhdeksän uutta kiinteistöalan asiantuntijaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa 11.11.2021. Sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta.  

  Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa, seurattava toimintaympäristön kehittymistä sekä osattava ennakoida siinä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Lisäksi kiinteistöjohtaja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen.  

  Vuonna 2021 sertifikaatin saivat:  
   
  Esa Wörlin, Leijonaverkot Oy 
  Hannu Rahkila, Espoon asunnot Oy 
  Riku Hopeavirta, Senaatti-kiinteistöt 
  Pauli Autio, Newsec 
  Niko Räsänen, Puolustuskiinteistöt 
  Mika Jatkola, Puolustuskiinteistöt 
  Leena Suomela, Senaatti-kiinteistöt 
  Lauri Maila, Castellum 
  Mika Karlsson, Kruunuasunnot Oy 

  Sertifiointi on takuu osaamisesta  

  Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on väline monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamiseen. Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa yli kaksikymmentä vuotta sitten, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut lähes 300 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.  

  Lisätietoja: Miika Kotaniemi, sertifiointityöryhmän sihteeri, puh. 040 702 0015