• fi
 • en
 • Kiinteistöalan vuosiseminaarissa julkistettiin seitsemän uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

  14.11.2018

  Seitsemän uutta kiinteistöalan asiantuntijaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen Kiinteistöalan vuosiseminaarissa 14.11.2018. Sertifiointi on osoitus monipuolisesta osaamisesta ja kokemuksesta kiinteistöjohtamisen alueelta.

  Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa ja ennakoitava siinä tapahtuvia muutoksia sekä oltava tietoinen toimintaympäristön kehittymisestä. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Kiinteistöjohtaja on myös sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

  Vuonna 2018 sertifikaatin saivat Lasse Koponen Senaatti-kiinteistöiltä, Miikka Kurvinen Spondalta, Pirjo Lipponen-Vaitomaa Turun Ylioppilaskyläsäätiöstä, Otto Oksanen SOK:sta, Leena Pekkanen Colliersilta, Emilia Riikonen Trevian Rahastoista ja Petteri Säntti Spondasta.

  Sertifiointi on takuu osaamisesta

  Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on väline monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamiseen.

  ”Ympärillä tapahtuva muutos vaatii laaja-alaista, ammattimaista ja monialaista osaamista sekä ymmärrystä siitä, mihin ala on menossa. Lisäksi tarvitaan huikea määrä uuden oppimista sekä vanhasta poisoppimista. Sertifioidut kiinteistöjohtajat ovat juuri näitä rautaisia ammattilaisia, joita alan yrityksissä arvostetaan korkealle”, sanoo sertifiointiryhmän puheenjohtaja Niina Rajakoski Ilmarisesta.

  Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa vuonna 1999, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut yli 230 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.

  Onnittelut kaikille sertifikaatin saaneille!

  Lisätietoja:
  Niina Rajakoski, sertifiointiryhmän puheenjohtaja, puh. 050 574 7491