• fi
 • en
 • Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry arvioi YSE-ehtojen toimivuutta  

  Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry on käynnistänyt arvioinnin YSE-ehtojen toimivuudesta. YSE-ehtojen mahdollista päivitysprosessia valmistellaan tällä hetkellä yhdessä Rakennusteollisuus RT:n kanssa.

  Nyt käynnissä olevissa keskusteluissa Rakennusteollisuus RT:n kanssa käydään läpi prosessin etenemistä ja arviointiin tarvittavaa taustamateriaalia, kuten tarvittavia selvityksiä ja kyselyitä sekä niiden toteuttamista. Tavoitteena on myös osallistaa muita rakennusalan keskeisiä toimijoita arviointiin.

  Päätöstä YSE-ehtojen päivittämisestä tai siitä millä laajuudella ehtoja päivitettäisiin, ei ole tehty. YSE-ehdot uudistettiin viimeksi vuonna 1998.

  Päätökset jatkosta Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry ja Rakennusteollisuus RT tekevät yhdessä, kun tarvittavat taustatiedot ovat kasassa tulevien kuukausien aikana. Osapuolet tiedottavat tuolloin asiasta.

  ”Keskustelut siitä, kuinka etenemme prosessissa ovat alkuvaiheessa. Tärkeää on löytää yhteiset tavoitteet, joihin molemmat osapuolet voivat sitoutua”, Raklin toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen sanoo.