• fi
 • en
 • Klaus Vesama Raklin digipäälliköksi

  FM Klaus Vesama on nimitetty Raklin digipäälliköksi. Vesama aloittaa tehtävässään 1.12.2022. Ennen Rakliin tuloaan Vesama on työskennellyt digitaalisten palveluiden parissa muun muassa KTI Kiinteistötiedossa, Kauppalehti Tietopalveluissa ja Suomen Asiakastiedossa.

  Tehtävässään Vesama vastaa Raklin digikehitystoiminnan kokonaisuudesta ja koordinoinnista.

  ”Haluan olla mahdollistamassa kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatiota ja innovaatiotoimintaa, joilla edistetään Raklin jäsenien sekä koko toimialan kasvua, kilpailukykyä ja tuottavuutta. Aktiivinen vuoropuhelu eri sidosryhmien kesken on tärkeää, jotta voimme viedä yhdessä alaa kohti kestävämpää ja tuloksellisempaa digitaalista liiketoimintaa”, toteaa Vesama.

  Digipäällikkönä Vesama tulee seuraamaan, mitä esimerkiksi startupeissa tapahtuu ja millaisia uusia teknologioita on kehitteillä.

  ”Haluan viedä viestiä Raklin jäsenille siitä, mitä uusia liiketoimintamalleja ja teknologioita on virinnyt niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin. Vuosittain järjestettävä kiinteistöalan teknologiatapahtuma RecoTech on erinomainen alusta tuoda eri toimijoita yhteen kuin lanseerata uusia ideoita”, kertoo Vesama.

  Klausiin voit törmätä marraskuun aikana niin Vuosiseminaarissa 10.–11.11. kuin RecoTechissa 16.11.

  Toivotamme Klausin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

  Kuvaaja: Anna Dammert

  Yhteystiedot:

  Sähköposti 1.12.2022 alkaen: klaus.vesama@rakli.fi
  Puhelin: 040 551 3346
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/klausvesama
  Twitter: @klausvesama