• fi
 • en
 • Kolme tärppiä RecoTechiin

  23.11.2021

  Viikko aikaa, kunnes Pasilan Biitsin valloittaa rakentamisen ja digitalisaation ammattilaiset. RecoTech järjestetään tiistaina 30.11. Helsingin Pasilassa lämpimissä rantatunnelmissa. Luvassa on koko päivä tiukkaa asiaa, kuinka teknologiaa hyödynnetään rakentamisen alalla nyt ja tulevaisuudessa.

  Tule paikalle ja tsekkaa ainakin nämä!

  Vielä ehdit lippukaupoille >>

  10:40
  Jonathan Lane
  The New York City Opportunity: 45M m2 of Real Estate to Help Proptech to Underserved Communities

  Kuinka New York kiihdyttää taloudellista kasvua proptechia hyödyntäen? New Yorkissa on käynnistetty PropTech-kokeilujen sarja, jossa haetaan toimivia ratkaisuja muun muassa Pohjoismaista. Kaupunki hallinnoi 45 miljoonaa neliömetriä. Mitä opittavaa meillä on New Yorkista ja mitä annettavaa?

  11:55
  Jonas Kjellberg
  New sustainable circular ways of doing business

  Skype kehittäjänä tunnettu Jonas Kjellberg kertoo uudesta liiketoimistamallista. Kjellbergin Nornorm kalustaa toimitiloja edullisesti palveluna, jota voi skaalata tarpeen mukaan ilman erillistä asennusmaksua tai kuljetuskustannuksia. Onko tässä miehen seuraava menestyskonsepti?

  13:45
  Fireside -chat: Digital delivery enables better life cycle management – why are we not grasping this opportunity?

  Keskustelussa paneudutaan digitaaliseen luovutukseen. Mikä rakennusvaiheessa saatava tieto on oleellista, kun pohditaan kiinteistön ylläpitoa tulevaisuudessa ja kuinka tieto viedään digimaailmaan niin että sitä voidaan hyödyntää automaatiossa tai tekoälyssä? Keskustelua vetää Skanskan Miro Ristimäki.