• fi
 • en
 • Mikael Långström RAKLIn digipäälliköksi

  11.05.2018

  RAKLIn digipäällikkönä on aloittanut toukokuussa Mikael Långström. Ennen RAKLIin tuloa Långström on työskennellyt digiasioiden parissa kymmenen vuoden ajan muun muassa Wärtsilässä, Firassa ja Crasmanissä.

  RAKLIssa Mikaelin työkenttään kuuluu uuden innovaatiohubin perustaminen, joka kokoaa alan toimijat kansainväliseksi kiinteistö- ja rakennusalan verkostoksi.

  Myös työskentely uusien startuppien ja teknologioiden parissa ja näistä tiedon jakaminen jäsenistölle on tärkeässä osassa Mikaelin työtehtäviä. Näiden lisäksi hän on järjestämässä joulukuussa suuren suosion saavuttanutta ReCoTech -tapahtumaa.

  ”Haluan olla osaltani tekemässä sen eteen töitä, että kiinteistö- ja rakentamisalalla puhallettaisiin yhteen hiileen vielä tiiviimmin ja oltaisiin rohkeita uusien teknologioiden hyödyntämisessä. Muutos on tällä hetkellä välttämätön ja sitä ei pysty pakenemaan. Tämän vuoksi onkin tärkeää löytää keinoja, miten tuohon muutokseen vastataan ja miten KIRA-ala saa siitä parhaat puolet esiin”, toteaa Mikael.

  Toivotamme Mikaelin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

  Yhteystiedot:
  Mikael Långström
  Digipäällikkö
  puh. 050 352 9066
  mikael.langstrom@rakli.fi
  @Diozone