• fi
 • en
 • Rakennuttaminen 2019 -seminaarin Early Bird -hinta on päättymässä, ilmoittaudu viimeistään 4.11.!

  30.10.2018

  Rakennuttaminen on RAKLIn ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakentamis- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden tapaamisfoorumi. Seminaarin sisällöt muodostuvat kaikille yhteisistä osioista sekä rinnakkaisseminaareista. Torstaina seminaaripäivän päätteeksi kokoonnumme illalliselle Sokos Hotel Tornin tiloihin.

  Yksi seminaarin keskeisistä teemoista on haastavien hankkeiden hallinta ja kokemuksia hankkeista. Kuulemme mm. ydinvoimaloiden ja Helsingin Olympiastadionin rakentamisesta. Muita käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa vastuullisuus sekä kosteus ja sisäilma. Työkaluja ja keinoja ongelmien hallintaan tarjoavat esimerkiksi juridiikkaosuus ja rakennuttajan työkalukimara.

  Seminaarin avaa tohtori Patricia D. Galloway USA:sta ja hänen aiheensa on “Managing giga project challenges for successful execution”. Patricia on ollut mukana useissa kansainvälisissä miljarditason energia- ja infrahankkeissa. Hankkeiden joukossa on esimerkiksi ydinvoimaloita, öljy- ja maakaasuputkistoja, kaivoksia ja patoja.

  Early Bird RAKLI hintakoodi:

  RAKLIEB

  Lisätietoja: http://rakennuttaminen.kiinko.info/