• fi
 • en
 • Elokuussa tavataan! Rakennuttaminen 2021 ilmoittautuminen on alkanut

  21.04.2021

  Rakennuttaminen 2021 -tapahtuman ensimmäinen osa järjestettiin tammikuussa etätilaisuutena. Elokuussa on vuorossa tapahtuman jatko-osa, jossa alan kovimmat ammattilaiset kokoontuvat yhdessä Tampere-talolle.

  Elokuussa keskusteluun otetaan muun muassa taloustilanne, vähähiilisyystoimet, maankäyttö- ja rakennuslain uudistus sekä hankintalaki. Lisäksi tilaisuudessa pohditaan toimitilojen kysynnän muutosten vaikutuksia tuleviin rakennushankkeisiin sekä hiilijalanjäljen pienentämistä esimerkkien kautta.

  Tapahtuman on jälleen kaksipäiväinen, 12.–13.8. Ensimmäinen päivä on täynnä tiukkaa asiaa ja verkostoitumista, toisen päivän ohjelmassa on vierailut Tampereen mielenkiintoisimmissa kohteissa. Tapahtuman ohjelma tarkentuu kevään ja kesän aikana.

  Ilmoittautuminen on alkanut, joten varaathan paikkasi!

  Tapahtuman osallistumismaksu on 640 euroa. RAKLIn jäsenet saavat hinnasta 15 prosentin alennuksen (alennuskoodi on RAKLI). Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Voit ilmoittautua turvallisin mielin, sillä osallistumisen voi peruuttaa maksutta 3.8. saakka.