• fi
 • en
 • Rakennuttamisen kehittäjä –tunnustus Teppo Salmikivelle 

  Rakennuttamisen kehittäjä -tunnustuksen vuonna 2024 saa Teppo Salmikivi. Tunnus myönnetään henkilölle, joka on työuransa aikana tehnyt merkittävää työtä rakennuttamisen ja rakennuttamisen menetelmien ja toimintatapojen kehittämiseksi. 
   
  Salmikivi on ollut mukana pitkään rakennuttamisen kehittämisessä toimien niin Raklin kuin Raklin sidosryhmien luottamustoimissa sekä lukuisissa rakennuttamisen kehittämishankkeissa. Salmikivi tunnetaan erityisesti työstään yhteistoimintaan pohjautuvien toteutusmuotojen ja rakentamisen laadun kehittämiseksi. Salmikivi on myös edistänyt omalla toiminnallaan eri toteutusmuotojen, sopimusmallien ja alan ohjeistuksien edistymistä. Teppo Salmikivi on luonut hankkeissaan yhteistyölle ja luottamukselle pohjautuvan toimintakulttuurin, joka on antanut erinomaisen pohjan koko alan kehittämiselle.  

  Kiitollisena Salmikiven tekemästä kehittämistyöstä Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry palkitsee hänet Rakennuttamisen kehittäjä –tunnustuksella. Tunnustus jaettiin Rakennuttaminen 2024 -tapahtumassa.  

  Rakennuttamisen kehittäjä – tunnustus myönnetään henkilölle, joka on työuransa aikana tehnyt merkittävää työtä rakennuttamisen ja rakennuttamisen menetelmien ja toimintatapojen kehittämiseksi. Tunnustuksen myöntämisessä painotetaan erityisesti rakennuttamisen yhteisten pelisääntöjen ja tapojen kehittämistä sekä koko rakennusalan kehittämistä ohi yksittäisessä organisaatiossa tapahtuvan kehittämisen. Tunnustus annetaan erityisistä ansioista ja sen saajan valitsee Raklin jäsenorganisaatioiden edustajista koottu raati. Tunnustus ei ole vuosittain jaettava. Ehdokkaita tunnustuksen saajiksi voi ehdottaa Raklin rakennuttamisen johtoryhmän sihteereille. Rakennuttamisen kehittäjä tunnustuksella on aiemmin palkittu Juha Lemström. 

  Lue lisää uutisiamme