• fi
 • en
 • Rakli etsii kiinteistö- ja rakentamisalan näköalapaikalle tiedottajaa

  Tule viestintätiimiimme tiedottajaksi rakentamaan kestävää elinympäristöä! Tiedottajana tuotat sisältöjä kanaviimme, olet mukana päivittäisviestinnässämme, vastaat viikoittain lähtevästä uutiskoosteesta ja pidät hyppysissäsi tapahtumanhallintaamme. Olet myös mukana kehittämässä ja suunnittelemassa Raklin viestintää yhdessä viestintätiimin kanssa.

  Kyseessä on noin vuoden kestävä perhevapaan sijaisuus. Työ alkaa kesäkuun alussa (kesäloma sovitaan erikseen).

  Millaista tiedottajaa etsimme?

  Olet monipuolinen sisällöntuottaja sekä sinut erilaisten järjestelmien kanssa. Sinulla on innokas ja oma-aloitteinen asenne työhön, halu kehittyä ja kehittää. Nautit yhteistyöstä, monipuolisista työtehtävistä ja viet tehtävät maaliin saakka. Viestinnän tehtävistä sinulla löytyy jo kokemusta.

  Raklissa työskentelet Suomen vaikuttavimmassa ammattimaisten kiinteistönomistajien ja rakennuttajien järjestössä. Valvomme jäsentemme etua, osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja teemme työtä kestävän elinympäristön puolesta. Viestinnällä on keskeinen rooli toiminnassamme. Kollegoiksesi saat 18 hengen mukavan ja asialleen omistautuneen porukan Helsingin ytimessä.

  Kerromme mielellämme lisää tehtävästä!

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV maanantaihin 17.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen susanna.aula@rakli.fi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella viestintäjohtaja Susanna Aulalta, puh. 0407636994.

  Lue lisää uutisiamme