• fi
 • en
 • RAKLI etsii kiinteistö- ja rakentamisalan näköalapaikalle tiedottajaa

  Tiedottajana tuotat sisältöjä RAKLIn kanaviin, olet mukana päivittäisviestinnässämme, vastaat viikoittain lähtevästä uutiskoosteesta ja pidät hyppysissäsi tapahtumanhallintaamme. Olet mukana kehittämässä ja suunnittelemassa RAKLIn viestintää sekä markkinointia ja teet tiivistä yhteistyötä viestintäpäällikön kanssa.

  Olet luova ja monipuolinen sisällöntuottaja sekä sinut erilaisten järjestelmien kanssa. Sinulla on innokas ja oma-aloitteinen asenne työhön, halu kehittyä ja kehittää. Nautit yhteistyöstä, monipuolisista työtehtävistä ja viet tehtävät maaliin saakka.

  Hakijalta toivomme 2–5 vuoden kokemusta viestinnän tehtävistä ja vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Eduksi luetaan kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin. Kokemus erilaisten materiaalien taitosta on myös plussaa.

  RAKLIssa työskentelet Suomen vaikuttavimmassa ja kattavimmassa kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien järjestössä. Valvomme jäsentemme etua, osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja teemme työtä kestävän elinympäristön puolesta. Viestinnällä on keskeinen rooli toiminnassamme. Kollegoiksesi saat 17 hengen mukavan ja asialleen omistautuneen porukan Helsingin ytimessä.

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen, CV sekä 1–2 minuutin esittelyvideo 31.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jyrki.laurikainen@rakli.fi. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella toimitusjohtaja Jyrki Laurikaiselta, puh. 040 844 2573 ja viestintäpäällikkö Susanna Aulalta puh. 040 763 6994.