• fi
 • en
 • RAKLI hakee kiinteistösijoittamisen johtajaa

  13.02.2019

  Tehtävässäsi saat työskennellä johtavien kiinteistösijoittajien kanssa ja vaikuttaa suomalaisen kiinteistösijoittamisen toimialan kehittymiseen. Kädenjälkesi voi näkyä esimerkiksi uudistuneessa lainsäädännössä tai toimijoiden laajasti käyttöönottamana toimintamallina. Lisäksi pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä ja olet linkkinä eurooppalaisiin kiinteistötoimijoihin.

  RAKLIn kiinteistösijoittamisen johtajana olet lisäämässä alan arvostusta, ammattimaisuutta ja uudistumista. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia ja pystyt tiivistämään oppimaasi. Yhdessä tekeminen on sinulle luontaista ja olet myös etevä viestijä. Meillä pääset toimimaan keskiössä eri sidosryhmiemme välillä ja suoraan vuorovaikutukseen päättäjien ja tekijöiden kanssa. Sinulla on myös vapaus muokata tehtävästä omannäköistäsi.

  Arvostamme kokemusta kiinteistöliiketoiminnasta. Olet ehkä ollut mukana kiinteistön omistamisen strategiassa, sijoittamisessa, rahoituksessa, juridiikassa tai lähestynyt aihetta toimintaympäristön määrittämisen (ministeriöt, tutkimusorganisaatiot, NGOt, yms.) kautta. Sinulla on myös ymmärrystä eri toimijoiden välisistä rooleista ja toimintaympäristön lainalaisuuksista.

  RAKLIssa pääset työskentelemään osaavassa ja tiiviissä 17 asiantuntijan porukassa aivan Helsingin ytimessä. Olemme hyvämaineinen kiinteistö- ja rakentamisalan järjestö, jonka keskeisimpiä tehtäviä ovat vaikuttaminen, kehittäminen, ennakointi, yhdistäminen ja viestintä. Menestyäksesi tehtävässä sinulta odotetaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen jyrki.laurikainen(at)rakli.fi viimeistään 27.2.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja:
  Jyrki Laurikainen, toimitusjohtaja, puh. 040 844 2573