• fi
 • en
 • RAKLI hakee lakimiestä

  RAKLI hakee lakimiestä kiinteistö- ja rakentamisalan näköalapaikalle edellisen siirtyessä uusiin haasteisiin. Työnkuvaasi kuuluu vaikuttaminen alan säädös- ja toimintaympäristöön yhdessä RAKLIn asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässäsi seuraat tiiviisti mitä kiinteistö- ja rakentamisalan lainsäädännössä tapahtuu, ja olet aktiivisesti mukana erilaisissa työryhmissä.

  Yhteistyö niin jäsenorganisaatioiden kuin RAKLIn sidosryhmien kanssa on keskeinen osa työtäsi ja toimit RAKLIn jäsenistöstä koostuvan juristiryhmän vetäjänä.

  Toivomme sinulla olevan kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä kiinteistö- ja rakentamisalan lainsäädännöstä. Sinulla on mahdollisesti tuntemusta kansainvälisesti kiinteistöliiketoiminnasta tai toimialan yleisistä sopimusehdoista. Tehtävä edellyttää ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa.

  Omaat terävän kynän, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet taitava argumentoija. Toimit luontevasti eri sidosryhmien kanssa ja olet etevä viestijä. Sinulla on tekemisen meininki ja kehittävä ote työhön.

  RAKLIssa työskentelet Suomen vaikuttavimmassa ja kattavimmassa kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien järjestössä. Valvomme jäsentemme etua, osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja teemme työtä kestävän elinympäristön puolesta. Toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä.

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen jyrki.laurikainen@rakli.fi viimeistään maanantaina 20.1.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja:
  Jyrki Laurikainen, toimitusjohtaja, puh. 040 844 2573 (tavoitettavissa 20.-27.12.2019 sekä 13.-20.1.2020 välillä)