• fi
 • en
 • RAKLI hakee viestintäpäällikköä

  15.08.2017

  Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen RAKLI hakee kiinteistö- ja rakentamisalan näköalapaikalle viestintäpäällikköä.

  Työssäsi vastaat sekä liiton viestinnän kokonaisuuden johtamisesta että päivittäisestä sisällöntuotannosta. RAKLI on tutkitusti hyvämaineinen kiinteistö- ja rakentamisalan järjestö, jonka keskeisimpiä tehtäviä ovat vaikuttaminen jäsenistön toimintaympäristön suotuisaan kehitykseen, yhteistoiminnan järjestäminen sekä toimialan käytäntöjen jatkuva kehittäminen. Koko rakennetun ympäristön kattava toimintakenttämme on erittäin laaja, minkä vuoksi valittavalla henkilöllä tulee olla kyky fokusoida ja visualisoida ymmärrettäviä viestejä sekä kehittää RAKLIn brändiä.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää, että syvennyt mielelläsi hyvinkin erilaisiin asioihin, olipa kyse sitten kaupunkikehittämiseen, rakennuttamiseen tai vaikkapa kiinteistösijoittamiseen liittyvistä teemoista. Kirjoitat näistä kaikista sujuvasti, ja pidät keskeiset viestimme luontevasti esillä myös sosiaalisessa mediassa ja videokanavallamme. Olet asiantuntijoidemme tärkeä viestintätuki ja edustat RAKLIa useissa kiinteistö- ja rakentamisalan viestintäverkostoissa.

  Olisi hyvä, jos sinulla olisi jo kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä kiinteistö- ja rakentamisalalta. RAKLIssa esimiehesi on toimitusjohtaja ja tehtäväsi on hyvin itsenäinen. Voit muokata sitä ”itsesi näköiseksi” vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan.

  Jos haluaisit työskennellä iloisessa ja tiiviissä 15 asiantuntijan porukassamme Helsingin ytimessä ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta viestinnän tehtävistä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja minuutin esittelyvideon kera osoitteeseen jyrki.laurikainen@rakli.fi viimeistään 31.8.2017. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja:
  Jyrki Laurikainen, toimitusjohtaja, puh. 040 844 2573

  RAKLI kokoaa yhteen kiinteistöalan ja rakennuttamisen vastuulliset ammattilaiset. Jäsenemme ovat asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajia, rakennuttajia ja käyttäjiä tai näiden ammattimaisia edustajia. Yhdessä varmistamme, että Suomessa on tilaa hyvälle elämälle.