• fi
 • en
 • RAKLI julkisti Kynät pois 2020 -tahdonilmauksen

  08.02.2017

  RAKLI on asettanut tavoitteeksi, että vuonna 2020 sähköiset allekirjoitusprosessit ovat käytössä koko kiinteistö- ja rakentamisalalla. Liiton strategisia tavoitteita ovat alan voimakas uudistuminen sekä tuottavuuden parantuminen. Nyt RAKLI ja sen jäsenet ovat sitoutuneet aktiivisesti edistämään sähköisen allekirjoituksen käyttöä toimialalla.

  Tahdonilmauksen mukaisesti kiinteistö- ja rakentamisalalla kaikki yhteiset dokumentit valmistellaan, kommentoidaan, hyväksytään, jaetaan ja arkistoidaan vuonna 2020 sähköisesti. Toimintamalli koskee laajasti kaikkia alan sopimuksia, katselmuksia ja pöytäkirjoja.

  Tiedon liikkuminen ja prosessien sujuvoituminen tuovat alalle suuret taloudelliset hyödyt vuosittain. Hukan poistamisen heijastusvaikutukset ja aikasäästöt ovat merkittävät. Kiinteistö- ja rakentamisalan yhteisen palvelun ”SignSpacen” kehittäminen osana KIRA-digi-hanketta mahdollistaa sähköisen allekirjoitusprosessin niin alan suurimmille kuin pienimmillekin toimijoille.

  RAKLI jäseineen haastaa kaikki alan toimijat mukaan tämän muutoksen vauhdittamiseen. Nyt on aika uudistaa toimintatapoja merkittävästi!

  Lisätietoja:
  Jyrki Laurikainen, puh. 040 844 2573