• fi
 • en
 • RAKLIn asiamiestoiminta laajenee

  03.04.2018

  RAKLI ja suomalainen toimitilajohtamisen yhdistys FIFMA ovat sopineet asiamiestoiminnan hoitamisesta RAKLIn vetämänä. FIFMA, joka kehittää ja ylläpitää jäsentensä ammattitaitoa sekä kehittää toimitilaympäristöä ja opetusta, on yli 50 henkilöjäsenen yhdistys, jonka toiminnassa mukana ovat myös alaa opiskelevat. Lisäksi FIFMA edistää kotimaisia ja kansainvälisiä suhteita oman alan piirissä tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuden ja alan uusimman tietouden.

  “On hienoa, että olemme saaneet toimitilajohtamisen yhdistyksen osaksi RAKLIn toimintaa ja samalla viemme koko toimialan kehittämistä eteenpäin laajemmalla pohjalla”, kertoo Mikko Östring RAKLIsta, joka toimii myös asiamiestoiminnasta vastaavana.

  FIFMAlle valittiin uusi hallitus maaliskuussa, jonka puheenjohtajana toimii Maija Patjas Rapalista.

  ”Alan ja yhdistysten jäsenten etua ajaa parhaiten se, että voimat yhdistetään. Voimme tarjota enemmän tapahtumia ja tietoa alasta nykyisille ja tuleville jäsenille. Erityisen hienoa on se, että RAKLIn opiskelijaharjoittelijat pääsevät muun muassa paremmin kosketuksiin kansainväliseen toimitilapuoleen FIFMA yhteistyön kautta. FIFMAn jäsenet tulevat taas hyötymään alan tulevaisuuden lupausten innokkaasta otteesta ja muutenkin RAKLIN aktiivisesta toiminnasta. Erityisesti Suomen kokoluokassa alan verkostojen tiivis yhteistyö mahdollistaa laadukkaamman tapahtumakokonaisuuden tarjoamisen ja verkostoitumismahdollisuudet”, iloitsee Maija Patjas.

  FIFMAn hallitus 2018
  Maija Patjas, Rapal (hallituksen puheenjohtaja)
  Ray Lindberg, CBRE
  Riku Räisänen, Newsec Asset Management
  Suvi Nenonen, Suomen Yliopistokiinteistöt’
  Jenita Kokkoniemi, SRV Rakennus Oy
  Pekka Matvejeff, Laurea-ammattikorkeakoulu
  Heikki Ikonen, CGI (hallituksen varajäsen)

  Lisätietoja:
  Mikko Östring
  puh. 050 301 8933