• fi
 • en
 • Recotechin lipunmyynti alkanut – nappaa käyttöösi alekoodi

  Odotus on ohi, sillä lipunmyynti 29. marraskuuta järjestettävään Recotechiin on avautunut. Ostamalla lipun varmistat paikkasi vuoden innostavimpaan kiinteistö- ja rakentamisalan teknologiatapahtumaan. Recotech kokoaa Proptech-startupit, sijoittajat ja kiinteistö- ja rakentamisalan saman katon alle. Tule siis mukaan, koska täällä on kaikki!

  Tämän vuoden teema, Navigating uncertainty, kutsuu osallistujat tarkastelemaan, mitä markkinassa tapahtuu ja mitä teknologioita on tarjolla juuri nyt. 

  Tapahtumassa lavalle nousevat monet innovatiiviset puhujat, kuten energiavarastointia ja jakelua internetin avulla uudistava Jonas Birgersson sekä teknologiasta, innovaatioista ja työn tulevaisuudesta kiinnostunut palkittu podcastaaja ja yrittäjä Caleb Parker. Pääset tutustumaan LinkedInin kantavaan ääneen, arkkitehtiin ja rakennetun ympäristön asiantuntijaan Nyasha Harper-Michoniin, jonka sydäntä lähellä on edistää inkluusiota, teknologian hyödyntämistä ja kestävyyttä. Lavalle astuu myös Mikko Leppilampi kertomaan Suvilahti Event Hub -hankkeestaan. 

  Nappaa lippusi ja lisätietoa Recotechin nettisivuilta: www.recotech.fi/tickets. Raklin jäsenenä saat alennusta lipusta koodilla RT2023RAKLIMEMBERS. Koodi on voimassa 29.9. asti, joten toimi ripeästi!

  Nähdään marraskuussa Recotechissä!

  Lisätietoa tapahtumasta