• fi
 • en
 • REWORK SUMMIT lähestyy – pistä päivä jo kalenteriin!

  07.05.2018

  REWORK on vuonna 2018 entistä isompi ja laajempi henkilöstö- ja toimitilajohdon yhdistävä huipputapahtuma, joka tänä vuonna toteutetaan yhteistyössä RAKLIn kanssa.

  Työn murroksella tarkoitetaan ennen kaikkea kehitystä, jossa työn tekijät siirtyvät liiketoiminnan ytimeen. Työn tekemisen haasteita ei tulevaisuudessa ratkota yrityksen näkökulmasta vaan ihmisten. Ihmiset arvostavat eri asioita kuin yritykset ja juuri nyt yrityksetkin opettelevat kasvamaan ihmiset edellä.

  REWORK SUMMIT:ssa haemme vastauksia ja oivalluksia siihen, miten työympäristöt mukautuvat liiketoiminnan ja työelämän murrokseen niin käyttäjäyritysten kuin toimitilojen omistajien näkökulmasta. Molemmissa näkökulmissa keskitymme edelläkävijöiden johtamisesimerkkeihin. Yrityksille modernit tilat ovat keskeinen osa identiteettiä, brändiä, kulttuuria, asiakassuhdetta ja digitaalista vuorovaikutusta.

  Vuoden 2018 REWORK SUMMIT:n teema on: ”Toimitilat palvelualustoina” ja puhujana tapahtumassa on mm. Space as a service ajattelun kansainvälinen ajatusjohtaja Antony Slumbers.

  Tapahtuman sivut osoitteessa www.tulevaisuudentoimisto.fi sekä Ultra Early Bird -liput tapahtumaan on nyt julkaistu!

  REWORK:ssä on ennen kaikkea kyse huippuosaamisen jakamisesta, siksipä RAKLIn jäsenille on mm. luvassa erityisiä lipputarjouksia. Pysykää kuulolla!